[COYS - Pray for 超人and少林] 熱刺球迷吹水區 04

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
我比隻軌話我中學生
我應該慶幸,幾耐無人講到我咁後生

過多幾年就比人講到變到同曼同巴同級既球隊

咪話我話
cap定圖到時變預言家

以前邊有人理熱狗
俾着係今場啲人都剩係會屌球證,而懶得理
後來就季季話五弟五弟
西咸個8號好似幾正
又係打開三中堅 又係中堅防中都打到
雖然wimmer 踢得差
其實有時可以後備入黎夾下
起碼踢多左唔會亂黎
佢其實都幾慘,上季頂受傷位都唔差
今季成日大戰就要出佢,比人當罪人咁屌

又唔好咁講, 出得場就預你交到貨架啦,

係杯賽對利記咁勇出晒ccv同雪馬呢下抵屌

仲有幾場先對利,希望雪馬/me/davis提高個態

咪話我話
cap定圖到時變預言家

以前邊有人理熱狗
後來就季季話五弟五弟

扮fans辣火頭都唔撚少啦
白鹿lane 隻胡戩狗 而家個乜鳩查埔郎

咪話我話
cap定圖到時變預言家

以前邊有人理熱狗
後來就季季話五弟五弟

呢頭講完出面又多條友辣火頭
西咸個8號好似幾正

高耶迪
西咸個8號好似幾正

高耶迪喺槌仔踢得幾好,而家好似非州盃緊
都係望toby拿拿聲好返好過
西咸個8號好似幾正

高耶迪

唔記得佢叫咩野迪

如果下季要補人 佢應該都係個好選擇
西咸個8號好似幾正

高耶迪

去咗踢非洲盃
之前傳得好勁個ntep去左狼堡
睇眼光既姐,利記咪又買到卡拉雲,馬迪普
出面車狗會幫口㗎喇,唔洗嘈
鬼咩,wimmer 一係就連sub 都冇,一黎唔係對車就鏝, 死梗啦

無人會幫我地啦
上季對完軌果場踢茅波,D人就執住果場黎做reference
我地身體撞呀果D已經比人話叫茅
佢地D隊踩人腳呀果D就會無視
鬼咩,wimmer 一係就連sub 都冇,一黎唔係對車就鏝, 死梗啦

對佢好唔公平

其實新蘇九都有類似問題,次次佢出場的係同二隊班中場踢,完撚全冇供應。

無人會幫我地啦
上季對完軌果場踢茅波,D人就執住果場黎做reference
我地身體撞呀果D已經比人話叫茅
佢地D隊踩人腳呀果D就會無視

第一球手球又唔見有人屌鏝?。?

對佢好唔公平

其實新蘇九都有類似問題,次次佢出場的係同二隊班中場踢,完撚全冇供應。

之前蘇9都係咁

對佢好唔公平

之前蘇9都係咁

So9 場場正選喎

對佢好唔公平

之前蘇9都係咁

So9 場場正選喎

so9好多場機會啦
如果打番4後衛son可以打番正選
a4傷,應該都係雲馬搭迪亞
照番歐聯咁打
我地需要弱勢時挺身而出既人
kane同大力臣都做唔到

回購 Bale

son alli
Kane係穩定射手類型 難啲做救世主

以前邊有人理熱狗
後來就季季話五弟五弟

呢頭講完出面又多條友辣火頭

屌9你啦,咁叫辣火頭
你唔撚係驚佢地呀

之前蘇9都係咁

So9 場場正選喎

so9好多場機會啦

走之前果季全部垃圾時間出場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞