[賤種占迷與狗不得內進] NBA 2018-19賽季討論區 (20)

1001 回覆
4 Like 21 Dislike
原來聽日打塞
各心足俾定心理準備先好開來睇

通常都會贏

快啲打鷹俾我爽下好過
LaMelo隊友

Bobroczky今年只有18歲,身高達到了231公分,超過了NBA現役所有球員,體重卻只有88公斤。Bobroczky不光瘦,而且肢體極長,尤其是脖子,已經長到看起來不協調的地步。

我188cm 高 都87 kg重 都覺得自己唔夠重

依類球員生涯都幾難長久
細個就屈機
入到nba應該好玻璃

命都未會長久 應該有marfans diseases
無了
0起手

4場比賽單場出手數不足兩位數,連續4場得分也不足兩位數,Jokic「真拒投」讓人難以理解,這或許與他因為說否定同性言論而被罰款有關,畢竟Jokic從來都是一個脾氣火爆的人,他曾怒撕球衣、肘擊對手;但更有可能的原因是球隊的更衣室出了問題,教練自與Jokic產生矛盾,如果是這樣,教練團的未來就值得關注了。

不過賽後,無論是教練團還是球隊方面,都對Jokic的不出手表示疑惑,教練Malone還說要找出Jokic不出手的原因。看來,Jokic「拒投」的原因目前就是個羅生門,還是說,Jokic有著自己的關卡或情緒還過不去?

開始鍾意joking

佢應該玩野
4場比賽單場出手數不足兩位數,連續4場得分也不足兩位數,Jokic「真拒投」讓人難以理解,這或許與他因為說否定同性言論而被罰款有關,畢竟Jokic從來都是一個脾氣火爆的人,他曾怒撕球衣、肘擊對手;但更有可能的原因是球隊的更衣室出了問題,教練自與Jokic產生矛盾,如果是這樣,教練團的未來就值得關注了。

不過賽後,無論是教練團還是球隊方面,都對Jokic的不出手表示疑惑,教練Malone還說要找出Jokic不出手的原因。看來,Jokic「拒投」的原因目前就是個羅生門,還是說,Jokic有著自己的關卡或情緒還過不去?

開始鍾意joking

佢應該玩野

佢啲藝術家性格無人會明
開始鍾意joking

佢應該玩野

佢啲藝術家性格無人會明

臭脾氣肥仔
開始鍾意joking

佢應該玩野

佢啲藝術家性格無人會明

最後兩分鐘有球3分波拉哂弓見人拍埋黎就傳比Murray
但係murray起手個時咪又係有人contested
佢應該玩野

佢啲藝術家性格無人會明

臭脾氣肥仔

佢啲藝術家性格無人會明

臭脾氣肥仔

塊要攞第9了
佢應該玩野

佢啲藝術家性格無人會明

臭脾氣肥仔

gay佬joking幾好笑啊
原來聽日打塞

通常都會贏

快啲打鷹俾我爽下好過

要捱到29號就開始段輕鬆啲嘅賽程
臭脾氣肥仔

塊要攞第9了

好難
聽日鹿打勇

塊要攞第9了

好難

joker 唔射波 要7連敗了
塊要攞第9了

好難

Joking:吹啊 罰錢啊啦 而家我罷工啊仆街
聽日鹿打勇

覺得勇士會輸了
好難

Joking:吹啊 罰錢啊啦 而家我罷工啊仆街

自從個場之後就唔射波
雖然尋日先罰錢
罰完錢直頭最後兩秒先迫住射
聽日鹿打勇

覺得勇士會輸了

好似冇green
原來聽日打塞

通常都會贏

快啲打鷹俾我爽下好過

任你魚肉
通常都會贏

快啲打鷹俾我爽下好過

任你魚肉

連傾屎都拋棄埋大腸自己timetorise左
牙醬都係迷占

物以類聚

最頂尖既歌星睇最頂尖既豪門同最頂尖既球星
牙醬都係迷占

物以類聚

最低賤嘅歌星睇最低賤嘅球隊同最低賤嘅猩猩

屌你老母foj死全家
沾屎做乜帶頭帶
牙醬都係迷占

物以類聚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞