[賤種占迷與狗不得內進] NBA 2018-19賽季討論區 (20)

1001 回覆
4 Like 21 Dislike
NBA官方今天公佈一項處罰決定。丹佛金塊當家球星Jokic因在賽後採訪中使用了歧視同性戀的詞語,被聯盟處以2.5萬美元的罰款。聯盟副總裁Kiki Vandeweghe宣佈這項處罰決定。

賽後採訪中,Jokic顯然非常欣賞小卡特,他盛讚這位新秀。Jokic表示:「不是同性戀啊,但他比你想像中的要長(意指高大)多了。」Homo指的就是同性戀,Jokic加上「no homo」是為自己接下來那句略顯奇怪的「更長」解釋,但這樣的發言卻引人遐想。

no homo 係個memes黎wo
咁都要較真
係咪每次講nigga 都要罰款

其實佢話自己都係gay就走得甩
今日有人吹奏左D Rose未?
NBA官方今天公佈一項處罰決定。丹佛金塊當家球星Jokic因在賽後採訪中使用了歧視同性戀的詞語,被聯盟處以2.5萬美元的罰款。聯盟副總裁Kiki Vandeweghe宣佈這項處罰決定。

賽後採訪中,Jokic顯然非常欣賞小卡特,他盛讚這位新秀。Jokic表示:「不是同性戀啊,但他比你想像中的要長(意指高大)多了。」Homo指的就是同性戀,Jokic加上「no homo」是為自己接下來那句略顯奇怪的「更長」解釋,但這樣的發言卻引人遐想。

咁都要較真

少少錢豪俾佢啦
據悉,LaMelo的學校教練告訴記者他將會參加2020年的NBA選秀,並且自信滿滿地認為LaMelo會是這屆選秀的狀元,而且會被騎士選中。這位教練說:「大家都知道他的天賦,更何況像他這麼有天賦的球員可是不多見的。」不過,在此之前,球爹一直認為自己的三個兒子會一起加盟湖人,為湖人而戰,而LaMelo的教練卻認為自己的球員會被騎士選中。

即係話猗會....
av 我係咪比喻得好好

我決定反夫子
再屈我占狗post你ig出黎

同共產黨有乜分別

我決定反夫子

同共產黨有乜分別

都唔同名
咁都要較真

少少錢豪俾佢啦

同黑人自己叫nigga就得
其他人種叫就唔得
我決定反夫子

同共產黨有乜分別

怨婦決戰

同共產黨有乜分別

都唔同名

同共產黨有乜分別

怨婦決戰

我唔係刑天 冇咁低閒成日cap圖仲要記得晒人地講乜

都唔同名

唉 好失望
原來係隻狗

都唔同名

不愧係迷占第一人
由佢燈到我皇贏就出賣左你
係Jokic

人氣夠?

食蕉會taoabao刷票

少少錢豪俾佢啦

同黑人自己叫nigga就得
其他人種叫就唔得

諗起sp裡面基佬叫人flag唔會比人消音
屌你老母臭閪你條賤種勇湖狗就收鳩皮啦
個陣條賤種未撚去湖都未撚咁憎佢

依加去撚左湖就緊係要落力反

講撚左年幾兩年,證明到我迷猩猩未
我成日屌鳩佢flop黑哨個啲係咪又唔撚計啊
聽日幾場都咁正嘅
西岸明星賽票王會係占士定咖哩?

好似話隊長無得連續兩年做,我估就一眉+字母
票王就九成九咖哩,Harden Westbrook都差咗,無人同佢搶票
Towns真係好撚廢

票王就九成九咖哩,Harden Westbrook都差咗,無人同佢搶票

頭十幾場姐
Towns真係好撚廢

Fb page d rose 狗又咬人
Fb page d rose 狗又咬人

真係foul丫嘛

我估Durant同榮少/字母
屌你老母屈撚完又走撚左去
上年未去湖都算
今年去撚左湖仲要繼續比人屈真係忍唔撚到

屌你老母好撚屈辱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞