大家千祈唔好睇世紀大庸醫養和醫院林冰醫生

273 回覆
303 Like 8 Dislike

USA number one!
我國最好,星條旗永不倒!
大家真係要睇一個好醫生,唔好慳少少錢睇屋邨個d...
幾年前我姨姨一路胃痛左好耐,睇d cheap醫生就緊係話佢無大礙,食少少藥就得,點知再等下,一check就末期胰臟癌,好快就死左
遲下我索性問AI算數
其實我當日仲有同佢講我當時心口痛同埋心口有pressure
愛滋末期都係咁
我識大把大陸人向歐洲讀醫科啦
唔係, 最犀利嗰次就係當日見佢之前係養和醫院發生
其實另一位呼吸科醫生喺收據上嘅診斷都係寫咳血
最好笑個留言都算係你依個
大陸醫生唔一定係大陸醫學院畢業
去得養和呢種級數的私家醫院,都唔係洗幾錢的問題, 如果斷錯症口脾差仲撚會有有錢佬幫襯,養和d management 應該要review 下個醫生適唔適合留係養和
香港醫療倒退得好撚快

有咩大病睇黎要過台灣醫
大客仔都唔敢投訴, 其他病人點算?
比$5000幾蚊判錯⋯⋯
五千幾蚊嗰個係斷到我症嘅醫生, 林醫生 當日總共收咗我二千蚊診金同埋591蚊藥費
咳血係肺癆睇過粵語長片都識啦
垃圾醫生
有d 醫生反而係叫你做各樣檢查大包圍,但check清楚,不過又會有人覺得醫生呃佢地錢
啲診所醫生睇開傷風感冒咋嘛
大把誤診累到人地Cancer延誤治療啦

睇個症得少少時間 嗱嗱林收藥錢下一個咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞