大家千祈唔好睇世紀大庸醫養和醫院林冰醫生

273 回覆
303 Like 8 Dislike
你地院長腸胃鏡技術都冇想象中咁高超,我婆婆腸鏡係佢親手做(private patient),但佢認為同院一名cons做得更好(第一次做)
不過佢既bedside manner真係好好,我婆婆好滿意
BTW,我認為你地既ENT比private(不限hksh)更好,prof michael tong and dr john woo 都係非常好既醫生,Dr Woo係我而家既ENT主診醫生
所以我絕對崇拜美國!
點睇莫樹錦?你地既老師。
無醫德
唔識斷症咪做醫生
斷鳩估都有
晚期先知肺癌真係畀佢玩死
我成日睇養和門診, 而家啲醫生好參差, 只得幾個好, 大部份都好差, 夠膽死有個鄉音未改, 似係啱啱畢業既黎應診, 講野細細聲, 診斷好唔sure咁, 搞到cheap哂

專科都睇過好幾科, 都算好專業既

Here's your proof

我冇事,多謝大家關心
唔肯定咪唔肯定
要轉介咪轉介
無論邊間大學畢業都好,留意呢幾行:
林冰醫生

Dr. LAM Bing

呼吸系統科中心主任

呼吸系統科名譽顧問醫生

香港大學名譽臨床副教授

香港中文大學內科及藥物治療學系名譽臨床副教授

呼吸系統科專科醫生

http://mobile.hksh.com/zh-hk/doctors/search/572e5b71236f225773cf795789e1a140
戇鳩 明顯有肺病嘅病徵都唔選擇檢查個肺而係用藥鳩試 仲要試腸胃 我仲唔可以怪佢?佢唔係由淺入深手法 係方向錯撚晒喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞