【即時頭條】iPhone的最大威脅——微信小程序

84 回覆
1 Like 54 Dislike
其實自己裝app 有咩問題
其實好正常,中共想全方位監控人民,比微信獨大就最好。
咁我用web app唔好?
係好方便,不過係方便監控

純講方便好用。微信其實無得輸。以買戲飛做例子。用微信禁幾粒制就買完,全程唔洗一分鐘。

純粹講偷你個人資料超方便。微信其實無得輸。你乜鳩都係晒個app入面,人地禁幾粒制就一次過偷晒,全程都唔洗一分鐘。

同 Android instant apps有咩分別

依家有幾多apps 有用呢個技術
支那又自high
微信根本得支那人會用
威脅d乜

睇數據唔係 全球都多人用
但要驚既應該係fb
近年想做埋ecom 其實微信狗一早就做

少年你太年輕了
係因為啲支那人移晒民咋
呢條片有提過
仲講埋其他可能性,eg. AI chat bot

https://youtu.be/drXNPy23Xco

Ai chatbot全世界都做緊啦

講緊用 AI chat bot 嚟提供 B2C 服務
eg. call 車、賣飛

而家已經有?我真係唔太清楚
如果淨係係香港生活,得閒去下旅行緊係冇乜所謂,但一出trip做野冇呢d support 好麻煩,一黎陌生地方又要搵過哂d app, app 之間又冇connect, 又要好L 多ac.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞