backup佬:3年半以來收36萬

263 回覆
4 Like 112 Dislike
其實公開咗. 點計先
達哥真係吹水, 多過一般打工份一個月人地 有可擬.
有咩方法令佢仆街什至賠錢同坐監
好耐未試過咁憎一個人

咪話舉報逃稅囉
其實公開咗. 點計先

網絡白痴發現
成班笨柒幫backup佬搵錢 宜家又葡萄佢

柒撚到
其實公開咗. 點計先

你冇撚野下話,先唔講係咪報細數
一個月一萬唔撚係錢? 乜都唔洗做就36萬自動入銀行戶口
youtube view 36萬
仲未計google adsense

36萬單純係youtube果邊咋
google派廣告之類d分紅呢
至少過一球

咁多, 達哥供佢去英國讀書都得
其實公開咗. 點計先

你低能既就唔好衝出黎柒啦死傻閪
其實公開咗. 點計先

唔洗咁激動我都係吹水討論吓 點下火
lihkg嘅出現同高登嘅分裂同達哥件事完全一樣

班垃圾一冇得用連尼住第三方app上
就有理冇理屌左高登先
唔理對方私下存取高登server
又係apps落廣告
十足十達哥堆小學雞fans
唔理背後原因係點
總之影響到自己利益 阻住自己happy
就屌左原本一方(達哥/高登)先
原本一方就啞巴食黄蓮
實際明明道理就係自己到
低調處理換來俾人屌

唔同嘅係早洩處理得件事好差
公關做得差

連登班user真連醜都唔知點寫
你問下自己有咩資格撐達哥
你自己同埋撐backup佬嘅人有咩分別
真正發達大計啊
屌你老母
其實公開咗. 點計先

你到係走啦,好無

你都係走啦,好無
其實公開咗. 點計先

就當佢得36萬
師傅 而家每晚錄兩個鐘
比盡你用多2個鐘整呢樣個樣upload
淨係做五晚
講緊成100蚊個鐘
香港地講緊返full time sales都係1萬鬆d
開頭話冇 依加36萬 收皮啦
好撚慘,大家當年都係好兄弟為好心做好事
搞到宜家要迫到又跳樓又性
其實大家為達哥就尊重達哥決定
佢先係有權告個位

大家如果為達哥,就自行取消訂閱
如果想投訴就投訴啦

但係咁迫達哥
會令佢覺得開台搞到害到人
就算真係告得入
呢件事都會令達哥記住咗
搞到將來開台仲能唔能夠咁開心都係一個問題
偷外國片都要翻譯加字幕
呢個就咁偷片話做backup袋三十幾萬真係發達大計
360,000美金?
其實公開咗. 點計先

標點又錯,字又錯,眼又盲,腦又冇,快啲去申請器官捐贈啦,如果唔係你連唯一嘅價值都冇埋
Backup 佬我教精你啦
達哥知你實收幾多錢,但係佢唔會爆響口
你可以照貼adsense revenue
用html改改d數字都冇人知真假,冇人會睇得出係改圖

所以就算你貼個版都冇用
你誠信已經破產

學子華話:佢唔係誠信破產,係IQ破產,咁都以為人地會信
咁既數會令達哥驚訝
真係當人傻
不停講大話
之前大大聲話無收錢,依家俾達哥踢爆就貼張圖話賺左36萬 先唔理真唔真,一黎誠信已經破產,完全唔覺自己有錯咁..仲有係咪想表達搵得36萬好撚少咋其實,有咩問題咁?
lihkg嘅出現同高登嘅分裂同達哥件事完全一樣

班垃圾一冇得用連尼住第三方app上
就有理冇理屌左高登先
唔理對方私下存取高登server
又係apps落廣告
十足十達哥堆小學雞fans
唔理背後原因係點
總之影響到自己利益 阻住自己happy
就屌左原本一方(達哥/高登)先
原本一方就啞巴食黄蓮
實際明明道理就係自己到
低調處理換來俾人屌

唔同嘅係早洩處理得件事好差
公關做得差

連登班user真連醜都唔知點寫
你問下自己有咩資格撐達哥
你自己同埋撐backup佬嘅人有咩分別

真心?

竟然係連登話連登user唔知醜 人格分裂都幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞