backup佬:3年半以來收36萬

263 回覆
4 Like 112 Dislike
應該頭一兩年無廣告先得咁少
近一年每月收兩萬,咪36萬,幾和味

你唔係信呀?係咁椅講一句就叫交代左 cap兩張唔關事既圖叫有source仲要串柒柒
佢係咪因為普通人一年免稅額 12萬先話自己三年收36萬
即係3年前已經係到收錢,仲講到自己好撚偉大

Estimated earnings, which are used in your YouTube Analytics reports, typically reflect close estimates of your recent account activity, but do not necessarily reflect the amount you will be paid. 
0)
fat fat啦
嗰36萬只係基本嘅收入,仲有廣告收入,條仆街依家都未敢cap圖出來,一定仲有大把錢
佢係咪因為普通人一年免稅額 12萬先話自己三年收36萬

佢話 半年 36 萬

Estimated earnings, which are used in your YouTube Analytics reports, typically reflect close estimates of your recent account activity, but do not necessarily reflect the amount you will be paid. 

我未用過唔知啦,不過我都支持公開更多料
條友太多大話 支持達哥出律師
36萬係計view數咋未計廣告
36萬係計view數咋未計廣告

到呢個時候條友仲想大話連篇搏大霧過骨 真係死不足惜
報假數
算唔算不誠實使用電腦?
ESTIMATED 係唔包廣告架
我就真係唔明點解叫人拎番d錢出黎
達叔之前都同佢講加油之類 無衝突

而家自己做back做番backup佬咪執左個channel
點解嘔番3年前既收入

拉登太多網絡白痴
簡單講
有小偷 偷你d野去賣
賣左3年 俾人捉到 你想佢收手就算?
網絡小偷 偷達叔片賣廣告
d錢本來就係靠達叔名氣而賺
你話洗唔洗嘔
再講 此等行為嚴重侵犯版權 咁都放生小偷達叔只會樹立壞榜樣

youtube大把戲既highlght啦 唔見你叫佢地回水比製作商
講接近少少既例子大把人搬翻唱去youtube,nico歌手開始玩youtube咪最多infringement鏟片 回番3年水真係上左20年網第一次聽

告得入當你贏喎
到依家仲係諗住收人把口
少少悔意都冇
應該係真 畢竟達哥都知佢搵幾多 唔係腦殘到咁樣仲講大話掛
那呢啲咪叻仔囉

真你老母 佢都冇post到廣告條數

達哥唔講出黎咪任佢吹

達哥唔會迫人埋牆角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞