backup佬:3年半以來收36萬

263 回覆
4 Like 112 Dislike
偷鳩人36萬仲大大聲講

佢係咪以為好撚少錢

可以當無事下話?

係過百萬
42個月搵36萬
一個月8570
人工同做7-11差唔多

36萬三年半有幾多,出黎做過野未

佢符出啲咩

慕容公子都估佢每個月應該有四萬
做開Youtuber應該知行情
條撚樣自己仲要好似覺得無問題
報税局查佢啦
Backup 佬我教精你啦
達哥知你實收幾多錢,但係佢唔會爆響口
你可以照貼adsense revenue
用html改改d數字都冇人知真假,冇人會睇得出係改圖

所以就算你貼個版都冇用
你誠信已經破產
所以講多句
就算佢真係貼佢adsense張圖
大家都唔會知係咪改圖
冇意思
如果佢夠無恥
從來都唔上水既話
可能唔會咁大件事

係,今次佢引火自焚

如果佢俾達哥通知左自己做返backup就識收皮就唔洗有今日既下場,不過條友賺到唔識收手自己放出上網公審受害人達哥,再用一個又一個大話去玩野,唔怪得人

不過講真舊錢應該都算袋袋平安
好難逼到佢嘔番出黎
你條仆街等住俾人起底la
人渣

如果佢俾達哥通知左自己做返backup就識收皮就唔洗有今日既下場,不過條友賺到唔識收手自己放出上網公審受害人達哥,再用一個又一個大話去玩野,唔怪得人

好難逼到佢嘔番出黎

都係,唯一可以真正告佢既係達哥,但佢唔會咁做

達哥真係太好人
逃稅 逃稅 逃稅

想全身以退?

刑事罪黎呀
各位搞清楚先
錢固然係一個問題 但佢最仆街係扮可憐害鳩達哥

好難逼到佢嘔番出黎

都係,唯一可以真正告佢既係達哥,但佢唔會咁做

達哥真係太好人

逃稅要先嘔俾稅局 再嘔俾達叔
一球已袋
有人報税局未?
好彩有人查到唔只36萬 否則佢真係嘔番36萬出黎都仲有賺
有人報税局未?

叫人不如自己搵料做
利申 google 緊有關詳情
各位搞清楚先

仲話自己冇申請官方認證
要人嘔返既都on9
我就真係唔明點解叫人拎番d錢出黎
達叔之前都同佢講加油之類 無衝突

而家自己做back做番backup佬咪執左個channel
點解嘔番3年前既收入

無人逼佢架係佢自己認錯
錯在收左錢 咁認錯就要補償錯左幾野架啦
一係坐監一係拎返舊錢出黎

呀講錯左 就算拎返錢出黎達哥照告其實都要坐
各位搞清楚先

仲話自己冇申請官方認證

仲要話"我印象中從來無係Youtube申請官方認證頻道",學埋哂689 既仆街野

呢個badge要100k subscriber先可以申請
佢咁貪心play button都拎埋點會冇申請
搵鬼信
有咩方法令佢仆街什至賠錢同坐監
好耐未試過咁憎一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞