backup佬:3年半以來收36萬

263 回覆
4 Like 112 Dislike
g個數字達哥都話高唔少人
你人工得8千幾就努力讀書啦
42個月搵36萬
一個月8570
人工同做7-11差唔多

36萬三年半有幾多,出黎做過野未

坐定定喺屋企偷人片就8千幾一你月
攞黎同做7仔返足8個鐘比
你係智障定弱智呀
Estimated earnings, which are used in your YouTube Analytics reports, typically reflect close estimates of your recent account activity, but do not necessarily reflect the amount you will be paid. 
柒夠未
個頭話無盈利
個頭話得36萬
傻仔仲信佢
一定唔止
其實佢靜靜地咁退岀
拎哂d錢叫雞還遊世界
都無人理
唔係自己製作嘅片都可以收錢,有無搞錯,同大陸註冊人地個icon再反告人侵權有乜分别
計埋廣告 幾條CHANNELS 無一球?
嘩仆你個街
轉自facebook
http://www.facebook.com/TAT.fullclip.backup/posts/680374262141641

"貼呢版出黎啦屌你
條撚樣唔敢貼呢張圖出黎,
因為呢張圖就係真實佢收到既錢 "

貼呢張先係喎

(轉BACKUP佬FB)

但BACKUP佬無視
屌你老母bkup佬
36萬
一見到佢話自己係學生果句嬲撚左
到而家仲想賴三賴四博同情
之前又話有廣告唔代表有收益
貼呢張先係喎

(轉BACKUP佬FB)

但BACKUP佬無視

邊敢貼呀
42個月搵36萬
一個月8570
人工同做7-11差唔多

每日backup 15分鐘都比多佢
計時薪高過醫生呀
加上達哥話比一般打工仔仲要多,保守都每月2皮起,只係講緊utube
一定過百粒,唔係google點會主動揾達哥
應該仲多
比返達哥
咁多人比佢陰到
42個月搵36萬
一個月8570
人工同做7-11差唔多

唉真係
戇鳩到無人有
youtube view 36萬
仲未計google adsense

36萬單純係youtube果邊咋
google派廣告之類d分紅呢
至少過一球

唧牙膏
應該仲多
比返達哥

達叔告小偷 係為民除害
求下達叔唔可以放生網絡小偷去偷其他人野
轉自facebook
http://www.facebook.com/TAT.fullclip.backup/posts/680374262141641

"貼呢版出黎啦屌你
條撚樣唔敢貼呢張圖出黎,
因為呢張圖就係真實佢收到既錢 "

佢撚敢咩,條數起碼36萬乘返1-2啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞