一人一間 香港既國際學校

255 回覆
23 Like 6 Dislike
yes,搵返篇文啦,google打「端傳x 國際學校」
好似真係5萬蚊ok(至少文係咁寫
而家啲國際學校貴到鬼佬都讀唔起
走去讀本地學校
其實EE TOK揾人幫手寫係咪都冇人知?
中學果時係補數果道俾個讀German Swiss既豬扒追過
條女我估有成150磅
咁都值得既 俾錢就可以買一個學位喎 錢解決到嘅問題就唔係問題
係靚女就即刻狗沖啦
Delia School Of Canada
升中讀返本地女校
好少讀國際學校會讀返本地架喎
EE正常來講應該係會有定期既advisor meeting, 佢會比advise你, 同時會check下你既進度. 寫完之後應該係會要同兩相關科目既老師(advisor+另外一個)去同你傾你份essay, 睇下係唔係真係你自己寫. 理論上係可以請槍既, 但係你都要對個topic同埋你份唔係你寫既essay有番小小熟悉.

TOK份essay應該都得, 因為呢樣佢唔會定期check你. 而且通常好似都係你第二年既後半先開始寫同交. 至於TOK既presentation就當然要自己present.

利申: 唔識任何人真係咁做過.
係 好多同學小學未畢業就移民

而自己咁嘅安排我都唔知家父諗乜
又唔一定. 呢d野比人逼去做最尾都應該做到既 我份人好內向, 初初都諗住冇可能做到CAS, 甚至同屋企人講過話不如我直接唔讀埋個IB佢去外國讀foundation升大學算... 但最後都係堅持到, 如果唔係今時今日入既大學會差好遠.
Cu medic 真係好多I school 個個明明識中文喺can 入面都講英文
恒大
教局長個仔女係邊間
In過,唔收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞