原來GTA已經出左廿一年

342 回覆
384 Like 12 Dislike
開車一定set呢個台
OG Loc
遙控直昇機炸大廈
帶個妓女返軍營跟住比人踢走
I will have two number 9s, a number 9 large, a number 6 with extra dip, a number 7, two number 45s, one with cheese, and a large soda.
話左trumptrump任期內唔會出
5最記得就係達哥成日叫富蘭克撚做富仔
根據彩蛋論應該係2021
youtube好多片都估計係咁
以前玩 成日揸巴士/的士扮司機
或者入差館換衫扮警犬 之後揸警車set roadblock
咁多代印象最深係vc個搖控直升機炸大廈難玩到到而家都重記得 而且故事好正 由條蛋散做到大佬有別墅果種感覺真係好爽

Sa亦都唔洗講啦 真係公認神作

4 就故事一流 但玩得唔耐 好快玩完 一係救表弟一係救自己條女

Gta5最普通又係勁快爆機 呢集所有人都癲癲地勁痴線 拎大部份資源落曬online到搞到故事真係麻麻地 唔算多野玩 但最on9係online到 d野又貴 每次更新完都係屌字 玩既類型又唔算特別好玩

雖然每集都有玩過好多次 但最鐘意都係vc 始終第一次接觸最震撼係呢集
NOBODY PUNCHES CJ!!!
sa真係最好玩個人認為
OG Loc
比較起來上黎,vc最好,果個年代咁既玩法係超震撼
外國玩家係咪同香港玩家一樣 懷念4多過5?
VC 搖控直升機炸大樓
SA 搖控模型機追殺幾條友

玩到掟手掣
VC 個遙控直升機一收一放去撳,其實唔難
5 個揸飛機course 先至難玩
其實係 難在第一次玩果陣係卡關 之後再掂返輕鬆過左
4 最正係個 Manhattan, 果陣重啱啱上 Cloverfield, 跟住電影主角條線係 GTA 4 行一次
SA 爆過三次機
Gta sa啲任務最多又最難,記得以前仲會專登上網搵sa啲密技寫落本簿到
5係咁多集入面最差
劇情唔連接
無啦啦又搞死Johnny
我無玩晒3 果時屋企無電腦只係係朋友屋企係咁2玩過下
真正玩係4 所以4先係我心目中神作
加埋兩個DLC都好好玩
d台仔小學雞多撚到 又鳩
自從玩完呢個之後對所有台仔都冇咩好感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞