原來GTA已經出左廿一年

338 回覆
383 Like 12 Dislike
我未玩過四

但我身邊有朋友話四代個主角比前代啲爛仔主角更有血性,有返咁上下道德標準算係好人嚟,劇情比起以前嗰啲會沉重咗

聽佢咁講我又諗住買嚟玩

cj都係好人嚟,喺賭城有醉酒佬條樓佢都走救人
3有一個仼務係要3島周圍走 炸啲小店 玩到嬲

果陣pc版無map勁難玩
SA當年玩到Catalina 啲任務 笑鳩死
4嘅話 最深刻係喺車入面聽到ne yo because of you 但係當時唔知歌名
push it to the limit

經過俾d mafia 一鎗shotgun然後mission failed

經過俾d mafia 一鎗shotgun然後mission failed

一槍射到車爆炸,有個任要偷3 個幫派既車,第一次玩最後拎mafia,一出大宅比mafia 射爆,mission failed
好唔鍾意一開三
同建築物冇得入
5單機真係好垃圾 打爆都冇心機
345vc sa 兩psp版都有買
GTA POST必提
Vc遙控直昇機任
vc最記得架飛機難渣到仆街
SA個driving school一定要全金牌先肯接新任務
cj世界第一
我未玩過四

但我身邊有朋友話四代個主角比前代啲爛仔主角更有血性,有返咁上下道德標準算係好人嚟,劇情比起以前嗰啲會沉重咗

聽佢咁講我又諗住買嚟玩

其實niko當初偷渡嚟美國就係想重新過新生活,係要幫個表哥先無奈再整污糟對手,4有個支線故仔會講niko撞番當初喺東歐出賣佢地嘅長官,好正
Sa啲mod cls
秋名山都有
我未玩過四

聽佢咁講我又諗住買嚟玩

其實niko當初偷渡嚟美國就係想重新過新生活,係要幫個表哥先無奈再整污糟對手,4有個支線故仔會講niko撞番當初喺東歐出賣佢地嘅長官,好正

嗰條都係主線嚟
K ROSE

首首經典
https://youtu.be/27Wx2Uh1aRs

原來個個都係聽住K-rose 玩

country music真係好正
VC無論係故事人設同埋地圖美感真係屈晒機
SA有D地方都係鳩整,大得濟
不過咁多隻黎講SA係最完整
冇人講Vcs ?
記得個地圖同vc一樣
但同vc掉返轉係軍營個島開始先
細個唔識睇英文都大概知個故事講乜
最記得係主角唔知做左啲乜俾個軍官踢左出營
最後個任務係殺返個軍官

VCS係前傳黎
LANCE個阿哥
個主角係VC一開波就比人掃死左
想當年仲係中學雞, 暑假果陣一齊同高登班友仔係 samp server 度開旅遊巴, 賽車, 遊山玩水 成班人 on99 一齊9遊但真係好過癮

我都喺到
SA有嘅做gym練大隻 5竟然無

做yoga提高體力
好唔鍾意一開三
同建築物冇得入

後者非常同意,咁大個地圖乜野建築物都入唔到,shopping mall gym房,老爆又唔得

一開三無問題,但係每個角色嘅任務太少,搞到對佢地內心世界又唔深入
究竟幾時會出gta 6

https://www.4gamers.com.tw/news/detail/36846/rockstar-boss-thankful-grand-theft-auto-6-is-not-releasing-during-trump-presidency

做yoga提高體力

但體型冇唔同
冇得狂食PIZZA同炸雞變肥仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞