原來GTA已經出左廿一年

338 回覆
383 Like 12 Dislike
5個故事真係好垃圾
完全冇深刻印象 有幾多人玩完5仲會記得個劇情講乜春

淨係記得Michael 見自己老婆俾個教練搞.. 衝動拉爛人地間屋搞到要重出江湖搵錢
3真係好震撼
做到成個城出黎可以咩車都渣得
以前細個玩下搶警車消防車射水又一日
5個故事真係好垃圾

淨係記得Michael 見自己老婆俾個教練搞.. 衝動拉爛人地間屋搞到要重出江湖搵錢

仆街仔
教父Ser先最正

啲玩家好衰
VC開始玩 嗰陣未爆機成日chok秘技揸去啲未unlock嘅島度行 不過地圖太細同埋唔游得水
SA就冇得輸 本身已經多野玩 再加埋多mod 計計埋埋玩咗幾年
4啲故事好玩 仲有得玩埋溝女 而且畫面嗰陣嚟講算靚 不過pc版寫得差
5就普普通通啦 單機版其實冇乜野玩 啲新野出晒落online度 不過越出越貴 次次大update都係睇人玩新野自己冇錢買
5個故事真係好垃圾

仆街仔

我覺得5個故事好好, 好撚寫實
GTASA個UZUMYMW我仲記到依家
5個故事真係好垃圾

5 係講劫匪生涯為主..
但我中意 主角係gangster 多d..同其他幫派角力先好玩

仆街仔

我覺得5個故事好好, 好撚寫實

我覺得好悶
又分3個人
淨係記得個仆街仔, 同個臭雞女
咁鬼無聊要我搞咁多野去救佢地
以前買咗隻4,但之後電腦壞咗,無再裝返
再後來出咗5就更加無再掂過4
係咪應該裝黎玩返
Groove street, home
K ROSE
冇人講Vcs ?
記得個地圖同vc一樣
但同vc掉返轉係軍營個島開始先
細個唔識睇英文都大概知個故事講乜
最記得係主角唔知做左啲乜俾個軍官踢左出營
最後個任務係殺返個軍官
4個故事真係唔錯,起碼令我代入到
5爆完之後真係除左個癡線佬外都冇咩印象
奇怪只有一代可以做到咁多元化既連線mod
K ROSE

首首經典
https://youtu.be/27Wx2Uh1aRs
SAMP KDT 高登ser 都執哂 仲有台灣教父

高登賽車唔係仲有開咩
我記得5個劇本本身預咗Lamar好多戲分
重要到其中一個結局係Frankin要死,跟住Lamar頂佢做可控角色
但個演員當時有事搞到要大改個劇本
所以先搞到依家個故事虎頭蛇尾咁
GTA 2, 2D平面
去公眾電話亭接任務

細個完全唔知做乜
LCS個印度電台好撚正,而家間唔中都會上youtube聽下
我記得5個劇本本身預咗Lamar好多戲分
重要到其中一個結局係Frankin要死,跟住Lamar頂佢做可控角色
但個演員當時有事搞到要大改個劇本
所以先搞到依家個故事虎頭蛇尾咁

如果係咁真係好可惜
VC我覺得係最好玩,陽光與海灘又多靚車靚歌聽。主角Tommy有江湖味,似返個撈黑嘅人。除左地圖細之外都冇咩輸

輸在tommy唔識游水

同埋當年個視點多數只見到Tommy背脊

我玩 vc 滿腦都係主角個件粉藍色恤衫
不過GTA V 個online真係做得幾好
同friend一齊玩真係唔錯

好多任公開戰局做都比其它玩家襲擊
大佬 行左成千里遠 最後一刻比人一野火箭炮炸左真係嬲到痴線

搵到無人戰局又要提心吊膽驚有人入
R2, R2, L1, L1, ←, ↓, →, ↑, ←, ↓, →, ↑
btw,最懷念係高登samp賽車ser,玩左幾年

竟然遇到同好人

當年/sfrace 真係正到死

落山有個2連髮夾彎 勝負之地

https://www.youtube.com/watch?v=-fxmoIgYJQM

當年玩/race19合埋眼都識路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞