原來GTA已經出左廿一年

342 回覆
384 Like 12 Dislike
2 玩過下

3 第一隻爆嘅gta, 嗰陣真係好震撼, 個世界好真咁, 揸著架車周圍兜都一日

VC 最有大亨feel嘅一集, 好多地方同疤面煞星一樣, 間別墅唔在講, 又有保鑣跟出跟入, 又可以買唔同物業幫自己搵錢, 一流, 衰係衰在地圖細啲

SA 勝在豐富, 故事題材唔只黑幫咁簡單, 乜都可以炒埋一碟, 地圖廣闊, 角色stat又多咗, 非常出色嘅一集

4 主線故事最正, 投入感大, 畫面亦靚咗好多, 約會系統亦幾有趣, 美中不足係刪減咗唔少嘢, 爆機後揸著啲錢都冇嘢做
L&D 短小精悍, 故事幾好

5 反而冇咁鍾意呢一集, 角色一開三搞到投入感細好多, 而且故事唔多吸引, 任務亦比較悶, 到而家都重未打爆
btw,最懷念係高登samp賽車ser,玩左幾年
5個故事真係好垃圾
完全冇深刻印象 有幾多人玩完5仲會記得個劇情講乜春
一講起GTA, 就記得damn train CJ 同埋遙控直昇機
教父Ser先最正
好想快d出6
SA
gta1都玩過
極同意樓主意見,差啲以為自己出post
3第一隻入手
完全未見過咁正既GAME
4係玩得最耐最有FEEL
成日去沙灘同囡囡玩水
SA公認最好無咩輸
4反而無乜感覺
得個畫面真係轉變得勁靚(可能同SA個畫面有差別
5係得返個OL成日同玩人
得返遊車河咁
Hey !CJ
最正一定係SAMP
4係apartment槍戰同走佬落subway好正
5地圖大但好空洞
加上只著重online
4好有America dream個feel
SA
其實唔止劇情
對比返4同sa,你可以做到嘅嘢(遊戲性)同埋真實感(唔係畫面)都差過之前好多
唔明點解係連登一屌gta就比人瘋狂圍剿
記得3同vc主角一跌落海就即死
sa最正都係爭地盤揸飛機同埋samp
點解唔出hd版?
係 最深刻係roman個車房比人燒左 啲角色有血有肉多啲
5個故開頭中段都ok,但臨尾好似趕收工咁殺晒d fib 就bbq結局
5個故分開3個人唔夠張力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞