歷史性第一次聯合國提及香港人權自由問題

614 回覆
642 Like 8 Dislike
司法立法行政教育金融文化一早赤化啦五毛
台灣都係名義上不獨立
實際上獨立
根本你個題都係唔清唔楚
,強烈譴責d friend嚟
你睇佢上次理大單嘢推鳩個兩條o靚仔出去死,你就知佢係想做show多過做實事啦
你都入埋嚟OT
有啲網民真係好天真
以為一個每日幾萬、幾十萬人上嘅討論區講嘢係唔洗用腦
納粹、蘇聯年代已經玩緊政治宣傳,講啲嘢錯根本從來都唔係重點,受眾從來唔care,依家後現代主義就更加明顯,fake news又如何?依家玩嘅係操縱意識形態,人民嘅智慧係政治上從來都冇價值,有智慧係點操控群眾嘅思想、接收到嘅資訊。最起碼樓主係依方面比任何一個係依到唔知做緊乜係到質佢嘅人
所以我一直都笑啲話「投咩咩都係老人同冇受教育嘅人多,佢地冇腦」「投咩咩都係左膠,冇腦」嘅人,現實政治就係噉,人民有冇智慧根本唔重要,重要嘅係佢達唔達到佢嘅目的,令到更多人接觸到佢嘅思想同意識形態
你話赤化又如何
又聲稱自己反共, 但原來你覺得冇問題嘅
已經唔使再同你討論啦五毛
深你老母咩故弄玄虛
講撚咗百鳩幾次至少要有實際上嘅獨立
然後你曲解我話而家香港實際上已經獨立你耍鳩我呀?
乜仲會對聯合國有期望
要冇咗關係法先係正式
要求低到噉呀五毛
實際上已赤化
獨立政體只係你隻五毛玩文字遊戲
外交軍事有實權
所有事務香港民選政府決定
只需對香港人負責
唔可以畀中國干預

而唔係好似你隻五毛噉
覺得而家香港冇問題
咪就係講緊中國唔守規矩
一國兩制明存實亡囉白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞