歷史性第一次聯合國提及香港人權自由問題

614 回覆
642 Like 8 Dislike
捉字塞
你係字典到求其搵啲字嚟反駁㗎?
有冇人夾錢整個auto detect&block五毛bot
下下要自己睇完blcok好煩
提醒下你啫
Don’t make stupid people famous喺現今社會應該要係常識,唔可以再正常咁有嗰句講嗰句
你要知有好多人講嘢,特別有目的嘅,根本唔在意任何嘢,你回攻勢佢,佢都唔care。佢在意嘅只有一樣嘢,就係自己嘅目的達唔達成到。
佢地可以冇宗旨冇個人意識,佢地出一個post可以成篇嘢都冇睇過㗎,為咩?佢只係為令到篇嘢嘅曝光率多啲。佢講啲說話可以係無漏百出㗎、為咩?咪又係為曝光率多啲。依家自由主義社會,係咩說話,只要有曝光過,一定有人信有人支持㗎。
網上世界最明顯咪樓主嗰啲,開個post講一啲有意識形態嘅資訊,為咩咪散佈個意識形態,佢只係要佢講嘅嘢接觸得多人,其他根本唔重要。佢可以立即潛水或者無視你㗎,佢做咩都冇代價嘅。
現實世界就更加有好多愛字頭、親中政黨都玩依啲,佢唔介意講啲錯漏百出又黑人憎嘅說話,佢都冇代價嘅,你屌佢,佢第日再講過第句,一定有支持佢嘅人㗎,依個係現今世界嘅社會現象。你越多noise,就越接觸得多有潛力支持佢嘅人,噉又何必要幫推呢?
一句講晒,依家社會真係唔可以再太天真,只會俾人操控同利用
做乜鳩
刪除香港係支那一部分呢個動作

無論1,2同可以做

邊有自相矛盾?
咁又點 飯民夠日日質問政府 贏左未?
樓豬係有料就唔洗讀poly master啦
社運又搞到一pat屎咁 都唔知第時點搵食
無可能做到,非常可能誤判

實際上連登係存在五毛/ 連登or各方打手,如劉馬車咁

我可以老實同你講
上得多呢度,見開D user名熟左後
成日係時事台望到一出post
就基本成頁都係五毛/打手回應
有機會有一個人自己頂哂上去做轉移視線既作用

一team五毛/打手可以切換log in N咁多account
好多人仲係停留一個五毛用一個account觀念上

應該係你自己講咁乜9都唔知
澳洲宣布澳洲法案(Australia Act),正式脫離英國獨立,英國的當時最高法院-樞密院司法委員會從此不再是澳洲的終審法院。但直到現在,澳洲仍然是君主立憲制國家,伊莉莎白二世女王仍然名義上的澳洲女王。只要英女王仍在位,澳洲不會成立共和國。

所謂名義上唔獨立只係都仲追隨用英文做法定語言,同引用英國傳統君主制

但行政,司法,立法一早獨立左
.
at least實際上獨立
咪就係...
應該點先有料呢?好似你去中聯辦做五毛?
你做五毛都搵到食啦
你使擔心我?
中共治下點會係實際上獨立呀傻鳩五毛?
中共治下點會係實際上獨立呀傻鳩五毛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞