METAL BUILD 討論區 (15)bandai又玩大家一鑊

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今次要俾人玩幾多個鐘
星期五入到去港魂個網先講啦
都冇人知有幾多貨 唔好咁老定話大
今日收埋隻SF終於畢業

遲啲淘埋個箱再放相上黎

有預感下一隻 命運消光
未撚驚過啊dllm
仲有X2X3 full cloth dlc come on mother fucker
等緊007S/G 配色既0飛機同FULL SABER PARTS
咁00系列就可以CLOSE LINE
白女神
隻隻同EXIA一樣,點買得落手
XN raiser
等緊佢再販剎那d機呀 而家太貴玩唔起
007S/G同00Q都插水喎
係EXIA前返小小姐
已經追咗00q 007S/G 同0 raiser
係差00r同雪崩 但依2隻真係好貴 有平嘅楊過可能都會入手

我買同型機就夠了,無位
雖然有7劍同0 raiser 但係個地台唔係寫00 raiser 硬係覺得差咁d
最鍾意都係trans am raiser
7劍同raiser係咪同一個本體?係既真係入一隻就夠
宜家最想追埋雪崩
3隻00 gundam嘅水印唔到 隻藍色都有分別 好似透明綠色件隻綠色都有分別
雪崩我應該買普通版算 但係豪雪個盒又好正
普雪都好難徵
一係個價唔啱 一係就連腳唔散放
連腳都無問題既,巴打目標價幾多
我唔想要腳呀
目標價2400 2500到
Pb jp咪要填自己個漢字同片假名嘅 如果喺tenso填咗英文名會唔會送唔到 有冇巴打都係咁
tenso要100%吻合先比你
已經冇得改番 但照tenso 咁寫應該有方法拎得番
http://faq.tenso.com/articles/zh_TW/FAQ/%EF%BD%9163cht/?l=zh_TW&c=type%3Abuy&fs=Search&pn=2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞