METAL BUILD 討論區 (15)bandai又玩大家一鑊

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
果陣低過訂價入手真係超值
佢咁嬲應該抵制Bandai,以後唔好買
而家唔好話6算 6.5算都謝主隆恩
其實依家要搵到平過3000應該係無可能
唔明D人提原價黎有咩用
有愛就邊會理原價係咩
唔通等到佢跌返原價先買咩
貨源充足點會唔係好事....除非想炒嘅姐
出替代嘅話就睇心態啦。如果當初set定咗個目標,但係一出隻靚d好d嘅又改為追新嘅,下下都想追最靚最好嘅話多多錢都唔夠用啦。
講返原價,我覺得可以比玩家知道件野比起原價炒高咗幾多都係一件好事黎,亦可以幫助佢地日後決定應該預訂或者買街貨。畢竟MB以玩具黎講都唔算平,可以省到少少都好嘅。
不過亦有人中意透過比較而家嘅炒價同自己當時嘅購入價,顯出自己係幾咁有先見之明黎攞優越感之餘,同時嘲笑後追嘅買家要洗多咁多錢。呢種損人利己嘅心態就不予置評。
新手想問想買Eva 有咩途徑入手?
2月出貨再問好d
Thanks c hing, btw 點解我上個邊睇, SF佢寫下年5月先出?
係啊
依家d人賣緊果d都係老鼠貨黎
老鼠貨
即係想入 而家要後追?
其實如果出mg佢都可以出到呢個質素, 當然mb既margin高好多
想問問而家Exia十週年現在市價幾錢左右?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞