METAL BUILD 討論區 (15)bandai又玩大家一鑊

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
又要撚狗咁俾佢撚多獲,不如好似mastermind咁作篇論文先俾抽喇
wing 出得一次咁應該有機會嘅
但唔知幾時囉
巴打 PBHK意思係好似日魂咁一二三水接住嚟開呀
你指嘅再販 咁笨大點玩真係冇人知嘅
咁難啲
btw 根據師兄經驗,wing幾時再出
至少再販-次掛
又唔係唔退錢
咪講咗安排第二水囉
買唔到玩具係到發哂癲
利申買唔到
登記左日魂抽選,如果大貨都有啲機會
開第二水又點,咪又係塞死個server, 跟著咪又白按三個鐘
既然有第二水點解又唔比貨d比左錢冇訂單既人
知唔知問題既核心起邊呀
果晚OT 兩個鐘先入到
真係唔想有第二次
個核心咪就係佢只係一個玩具囉
想玩玩具
點知比玩具玩返轉頭
好無唯
買唔到俾唔到錢我冇野好講

俾晒錢,一句我地server 有問題就無償退錢收你皮

咁bandai次次有問題就話server壞咁就得啦

Server壞邊個錯呀

點解我要因為佢犯錯就俾佢hold住筆錢呀

你咁講,港鐵delay你班香港人就咪嘈啦

反正港鐵delay會free咗你程車費,做得仲好過Bandai

得唔得呀

緊係唔得啦,因為你俾咗錢得唔到預期嘅服務嘛

仲有,佢開第二次我一定買到

到時我又俾晒錢,佢又server壞咁點

最後,我打上去客服佢串過馬撚,email半句道歉嘅說話都冇

你教我地點樣唔發癲啦
岩岩上Y拍度睇METAL BUILD
咁岩見到metal build展示盒
貴過淘寶3倍
9成9 9up
重要交通工具 vs 玩具
唔好咁小學雞啦巴打
大啦唔好為件玩具浪費咁多時間啦
我記得有次都係講過類似咁嘅嘢
最後都係冇
唔同人心中都有唔同嘅價值嘅
做人就唔好咁自我中心 淨係用自己個套諗嘢
何況件玩具都千幾蚊
人哋鍾意,而且真金白銀買
據理力爭好正常姐
咁當然有啲人廢唔敢出聲嘅
咁咪縮返入老母個西囉
唔敢? 唔撚係啊你
DISPLAY盒唔係散件落黎架咩? 點解會有痴得唔好? 定係想講燈箱有問題?
我都有幫襯過, 間野講野係好閪下
因為我買埋個燈相, 個燈箱本身都係用亞加力膠痴好左運落黎, 但運到落黎個燈箱好多地方都爆左, 我再發現有d地方根本無落到膠水, 懷疑痴得唔實先搞到運落黎個時爆起左. 要換既話就要成個運返上去比佢再運返個新落黎, 運費要我自己出, 貴到pk, 同埋爆多次我咪仆街? 我叫佢賠但就話賠20蚊, 屌佢老母啦. 最後佢都淨係肯運多次新既燈箱亞加力膠比我自己砌返. 我仲要比多成舊水轉運費運返黎hk. 未買既巴打真係咪撚幫襯, 間野d態度真係好撚7閪

我買果個都有燈箱 個燈箱有條隙同唔算好四正 唔係好明點解佢做透明果part咁準點解燈箱會咁 但個身卡得好o既
如果純買透明盒加上下燈我都覺得可以幫襯第間 但我買o既係有前後雕刻/噴畫 佢果d又真係靚o既
發夢夢現,今次孤兒仔d貨其實係魂展現場貨貨尾,狀呢鋪係諗住賺到盡出大貨,大家放長雙眼睇,利伸鳩up想做低個市
孤仔已經到貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞