METAL BUILD 討論區 (15)bandai又玩大家一鑊

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
再販就係講緊舊版啦
仆街了 我都無收到email
睇返訂單狀態係:已付款

即係都瀨左野?
你check到訂單狀態就即係冇事啦
我驚佢要:已確認 之類

嚇死 個心寒一寒
本身諗住放舊版 而家都唔敢住了
有訂單狀態加已付款即係冇事
除非你自己取消
多謝巴打幫手

大家同我一樣嘅巴打唔好怕

就算攞唔返貨都要佢道歉

串過馬撚,叫我下次換部好D嘅電腦再買

自己server 有問題仲一D悔意都冇

唔等錢洗唔好急住退

人地HT上次動漫節又係預約咗時間冇email

一打去都即使出返Email同打咗兩日俾我道歉

服務態度又好,我完全唔會燥

大家今次唔玩大佢,佢次次都壞server啦

個司馬易根本就係到托緊市 個ching諗住3600徵下
正常玩家都會俾下意見話等下輪港魂 佢就係到話少過4k有難度 個個徵新版sf嘅post都講話少過4k有難度 分明係到托市
想問一問邊到仲有mr sf 賣 唔該各位
搵埋冇壞,反正我唔等果$1950開飯

只要大家巴打團結至少可以要佢公開道歉先
邊度出咗公告?
其實我發夢夢見今次隻SF貨量係比大家所估都要大好多,笨大呢鋪會自己賺盡佢,開頭我都唔信,但見孤仔呢次食單量我開始有d啟發,信耶蘇得永生,May the force be with you。
又要俾佢個廢網撚多次狗
不了
㩒下都冇壞 睇下好唔好彩 但總好過俾啲撚樣托市托到4000up
第二次咪又係玩你四個鐘
食炒3400左右入我覺得可以接受 但3700up就不了
貨存量得1隻都可以係第二次預售
我可以接受嘅價位係3000內

所以喺孤仔入咗
屌佢老母啦

第二次開咪又係咁

俾咗錢唔俾貨

一陣又話自己server 壞

你本身有貨開多次訂就俾返貨我地依班俾咗錢冇貨嘅人先啦

下次搶唔到咁我地點?

垃圾Bandai
有第二round,點解唔俾咗俾咗錢嗰啲人先
其實係咪又係只係喺度鳩噏有round two
咪柒係,又要受多次氣
個server咁濕鳩開多次一樣仆街
同埋佢句回答有d似塞住你地把口先
希望唔係
巴打有冇投訴佢?唔好怕

至少有我陪住你

你打上去係咪呀may聽電話?

咁就想算數,至少都要保證我地下次一定買到先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞