Previously on Fringe

805 回覆
46 Like 0 Dislike
大家係咪唔記得左lincoln

好熟面口
負責咩架

負責做毒撚
咁靚仔都要做毒撚 公平咩

特別係Peter咁仆街
真心覺得兩邊嘅Olivia都同Lincoln一齊就perfect池

Bolivia
有集係全部人stoned撚到仆街
好搞笑
仲有musical果集

好熟面口
負責咩架

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街
真心覺得兩邊嘅Olivia都同Lincoln一齊就perfect池

Bolivia

Olivia呢個造型正好撚多!!
JJ Abrams 鍾意將佢 d 作品 crossover

Lost X Fringe
https://www.youtube.com/watch?v=Z5BCSxZzt3g

Aias X Fringe
https://www.youtube.com/watch?v=6NddXzhN2yQ

好熟面口
負責咩架

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Bolivia

一開始真係幾唔鐘意BOlivia
但後尾合左兩個世界之後又覺得佢好可愛
果然冇左Peter對兩邊嘅Olivia都係好事

https://www.youtube.com/watch?v=Z5BCSxZzt3g

https://www.youtube.com/watch?v=6NddXzhN2yQ

呢個真係依家先知
點識

點識架?
點解我冇ex係睇美劇嘅
身邊仲要冇咩人睇過Fringe
好空虛寂寞凍[/quote]
需唔需要狗公

點識

點識架?
點解我冇ex係睇美劇嘅
好空虛寂寞凍

需唔需要狗公

走開啦痴線佬我有ANNA BB架喇

點識架?
點解我冇ex係睇美劇嘅
好空虛寂寞凍

需唔需要狗公

煙鏟 MK 妹

好熟面口
負責咩架

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

有集佢中左招 係咁食野 好cute

點識架?
點解我冇ex係睇美劇嘅
好空虛寂寞凍

需唔需要狗公

煙鏟 MK 妹

好想同佢瘋狂煲煙

好熟面口
負責咩架

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

佢仲望住Walter個肚

同埋B世界個Lincoln死左之後
Walter過左去查案
BOlivia飲醉酒個樣都好得意
It must be very difficult... Being a father

初初以為講緊Peter, 原來講緊September
observer呢個設定簡直係畫龍點睛
It must be very difficult... Being a father

初初以為講緊Peter, 原來講緊September

September以過來人身份同Peter講
Peter仔就醒啦中出完人地又合埋兩個世界
當乜事都冇發生過, 正仆街
ella BB lme

ella BB lme

Once upon a time…

呢個真係依家先知

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Bolivia

都係覺得金髮襯佢多d

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Walter過左去查案

Lincoln點死架? 唔記得左

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Bolivia

都係覺得金髮襯佢多d

兩個LOOK都鐘意
但係BOlivia性格好可愛…又成日笑
勁吸引

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Walter過左去查案

Lincoln點死架? 唔記得左

中槍嘛

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Bolivia

都係覺得金髮襯佢多d

兩個LOOK都鐘意
勁吸引

They are my Olivia & Bolivia

負責做毒撚

特別係Peter咁仆街

Bolivia

都係覺得金髮襯佢多d

兩個LOOK都鐘意
勁吸引

They are my Olivia & Bolivia

走開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞