Previously on Fringe

805 回覆
46 Like 0 Dislike
仲有咁多人討論
最深刻係洗腦果到
同埋個結局
係你既始終都係你
最後光頭仔都係要由walter帶走
Btw 想要返全集dl
仲有咁多人討論
最深刻係洗腦果到
同埋個結局
係你既始終都係你
最後光頭仔都係要由walter帶走
Btw 想要返全集dl

成班痴線佬
係hkg個舊post推足3年
就黎第4年喇
呢套係我最鍾意嘅美劇
完左final要再煲過
http://www.zimuzu.tv/gresource/11013
S1-5全集,要login,有1080
戴定頭盔先,唔知依家仲有冇種但當年係呢到dl

利申:支持正版有買碟
其實套劇d畫面嘔唔嘔心
細個睇明珠台唔記得俾邊幕嚇親之後唔敢睇
而家大學想再挑戰
佢d題材我幾鍾意
其實套劇d畫面嘔唔嘔心
而家大學想再挑戰
佢d題材我幾鍾意

一啲都唔嘔心 睇住黎送飯一流
其實套劇d畫面嘔唔嘔心
而家大學想再挑戰
佢d題材我幾鍾意

加啲美極
好想佢繼續出續集

重睇啦

睇完個post都好想重睇

有冇人記得果隻會溶左皮膚既藥

記得果時睇完夜晚發惡夢自己咁死左

果時真係好震撼原來電視劇可以制作咁認真

巴打你講緊S101?
記得果陣係明珠台睇
之前見到佢賣廣告已經覺得好吸引
睇完第一集簡直係不得了
從此就追美國進度

我都係喎 開始始季季追
呢套劇係我第一套睇嘅美劇
係我初戀女友介紹我睇
每次一提起Fringe就會諗起以前同佢一齊睇Olivia and peter

依家女友冇睇美劇,淨係睇啲on9泡茶劇
每次自己睇美劇就會諗起我嘅初戀
其實套劇d畫面嘔唔嘔心
而家大學想再挑戰
佢d題材我幾鍾意

加啲美極

唔是講笑有一集講條屍爆d蟲出黎
咁啱果陣我食緊午餐肉
你都咪話唔開胃
好想佢繼續出續集

重睇啦

睇完個post都好想重睇

有冇人記得果隻會溶左皮膚既藥

記得果時睇完夜晚發惡夢自己咁死左

果時真係好震撼原來電視劇可以制作咁認真

巴打你講緊S101?
記得果陣係明珠台睇
之前見到佢賣廣告已經覺得好吸引
睇完第一集簡直係不得了
從此就追美國進度

我都係喎 開始始季季追

老老豆豆明珠入美劇真係幾有眼光嘅
以前細個唔識搵都係靠睇電視之後先自己追美國追度
之前係其中一個美劇post 分享過

而家先睇到呢個post

好鍾意呢套夠科幻又能夠將幾季既野有條理咁貫穿
係我初戀女友介紹我睇
每次一提起Fringe就會諗起以前同佢一齊睇Olivia and peter

我每睇完一集 Fringe 之後,都想同我女朋友講分手
因為我知道,佢已經唔再明白我

佢唔知道我睇 Frigne 所經歷過既有幾多

佢問我睇乜,我真係唔想答佢
日劇? 韓劇?TBB?
真係膚淺
點解我仲可以繼續忍受自己既伴侶晚晚睇膠劇?
每一個 Fringe 既角式都有佢既歷史,佢既故事
TBB 劇究竟有d乜?根本就好似d白痴港女咁,一無所知,傻的嗎勁, 生勾勾

有時侯,我自己一個坐係茶記食火腩飯用平板電腦睇 Fringe
檯面放住本 September's Notebook
然後喪落黑椒落 d 炒強度
我覺得自己係孤獨,我覺得呢個世界係冇人明白我

我叫左一打益力多
我望住杯入面玉色既液體,
我望唔透,
我望唔清究竟呢個世界仲有幾多野我係掌握到
我好迷茫

我離開間茶記,我俾錢既時候,發覺有個 OL 既電話鈴聲係 Fringe 1985 版既開場音樂
我望住佢,佢望住我
我地互相點點頭
我好感動,原來呢個世界仲有人係同我有相同既興趣

我忍住淚水
走出茶記,飲住枝益力多
頭都冇回就走返屋企
或者高登仔會問,點解我放棄呢一段咁難得既姻緣

我唔知道
係呢一刻,我覺得我係一個浪子

BTW 巴打唔好咁sad
Fringe都陪我經歷好多喜與悲
因為有佢你先認識呢套劇
其實都算係好事

未來仲有更好嘅女友陪你一齊重溫

而家先睇到呢個post

次次見到有美劇post問有咩推介我都二話不說介紹Fringe

其實呢套野真係算係咁架喇
基本上之前有挖過嘅lone都算填得返
後尾仲要講平行世界
呢個topic真係冇辦法唔俾佢吸引住

而家先睇到呢個post

次次見到有美劇post問有咩推介我都二話不說介紹Fringe

後尾仲要講平行世界

動畫果集好正 估唔到真人戲會拍一集動畫出黎

而家先睇到呢個post

後尾仲要講平行世界

係我初戀女友介紹我睇

我每睇完一集 Fringe 之後,都想同我女朋友講分手
因為我知道,佢已經唔再明白我

佢唔知道我睇 Frigne 所經歷過既有幾多

佢問我睇乜,我真係唔想答佢
日劇? 韓劇?TBB?
真係膚淺
點解我仲可以繼續忍受自己既伴侶晚晚睇膠劇?
每一個 Fringe 既角式都有佢既歷史,佢既故事
TBB 劇究竟有d乜?根本就好似d白痴港女咁,一無所知,傻的嗎勁, 生勾勾

有時侯,我自己一個坐係茶記食火腩飯用平板電腦睇 Fringe
檯面放住本 September's Notebook
然後喪落黑椒落 d 炒強度
我覺得自己係孤獨,我覺得呢個世界係冇人明白我

我叫左一打益力多
我望住杯入面玉色既液體,
我望唔透,
我望唔清究竟呢個世界仲有幾多野我係掌握到
我好迷茫

我離開間茶記,我俾錢既時候,發覺有個 OL 既電話鈴聲係 Fringe 1985 版既開場音樂
我望住佢,佢望住我
我地互相點點頭
我好感動,原來呢個世界仲有人係同我有相同既興趣

我忍住淚水
走出茶記,飲住枝益力多
頭都冇回就走返屋企
或者高登仔會問,點解我放棄呢一段咁難得既姻緣

我唔知道
係呢一刻,我覺得我係一個浪子

BTW 巴打唔好咁sad
Fringe都陪我經歷好多喜與悲
因為有佢你先認識呢套劇
其實都算係好事

未來仲有更好嘅女友陪你一齊重溫

痴線婆又出嚟喇

而家先睇到呢個post

後尾仲要講平行世界

後尾仲要講平行世界

見到咁多人圍爐 真係爽

動畫個集講起就有印象

最犀利係平衡世界,唔同時間線,未來人呢幾個大主題入面,每完一個都唔會當以前啲野冇發生咁,仲會成日提住,個個連貫性真係好高。

其中有一幕深刻既係會用番第二個世界/未來既科技去解決萬難

特登封自己係琥柏入面扮死
最深刻係walter佢地用返之前見過嘅高科技武器對付啲光頭佬
留名
最深刻係walter佢地用返之前見過嘅高科技武器對付啲光頭佬

好鬼正

琥珀
有個毒氣會令人生好大隻既蟲

係咪有個會殺死有聽覺既人
好正 考完final要重溫
細細個就好中意睇呢啲科幻題材 仲記得當時明珠台首播第一集 失事飛機個到好恐怖 但係又好想繼續睇落去
係我初戀女友介紹我睇

我ex都係因為fringe識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞