Previously on Fringe

805 回覆
46 Like 0 Dislike
olivia dunham好似叫唐禮琛?

冇記錯係唐愛暉
不如咁多位巴絲分享下套劇最深刻既moment
我先 Olivia 比人困左係另一個世界到唔比佢走 仲要日日洗佢腦迫佢承認另一個世界先係屬於佢既世界
我先 Olivia 比人困左係另一個世界到唔比佢走 仲要日日洗佢腦迫佢承認另一個世界先係屬於佢既世界

仲有果陣睇到去另一個世界都覺得好震撼 果陣既美劇可以拍到咁既質素

olivia s3e01 喊果下
大結局peter仔用口形講i love u dad呢下好感動
我仲記得你班仆街成日貼Nina出黎J 痴撚線
一直都未睇最尾個season
依家唔記得哂d劇情都唔知點追番

由頭睇過

仲有果陣睇到去另一個世界都覺得好震撼 果陣既美劇可以拍到咁既質素

同你一樣
S2最尾果兩集真係不得了

仲有Olive困左係b世界俾人洗腦之後果幾集都好深刻
個人係特別鐘意S2同S3嘅前半段

另外就係兩個Astrid相遇
係冇左Peter嘅世界Olive帶Walter出去查案, 佢地去飲野果幕

愈講愈多 我都係出返去重溫喇
大結局peter仔用口形講i love u dad呢下好感動

本身佢未講呢句之前我都冇乜野
頂佢一講呢句真係喊出嚟

你講果班仆街其實只係一個人黎
我一向都J開Olive bb
一直都未睇最尾個season
依家唔記得哂d劇情都唔知點追番

由頭睇過

來吧! 我地一齊由頭睇過

Ding Ding Ding

She is my Olivia
成套戲最深刻係兩個walter坐係地下對話個part
即peter上未日機器之前

呢一part正撚到

呢套野描述父子情真係好正
所以最尾果句i love u dad先咁感動到我

其實兩個Walter都好慘
我覺得最好睇嗰集係白色的茉莉花
好似係
定唔知白色嘅咩花
Btw 嗰時候睇第一集嚇死我
我覺得最好睇嗰集係白色的茉莉花
好似係
定唔知白色嘅咩花
Btw 嗰時候睇第一集嚇死我

其實佢出現左係好多次
不過你應該係講個博士回到過去果集
果集我印象都好深刻
特別係最尾Walter收到封信果個表情

走開啦

走開啦

你地走開啦 明明就J開Nina
有冇巴打可以開台掛播fringe 好想一齊回味

走開啦

你地走開啦 明明就J開Nina

Nina 你哋嘅
Olivia 我一個嘅

You never know when to give up

You never know when to give up

報名睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞