Previously on Fringe

805 回覆
46 Like 0 Dislike
巴打係邊睇?想問有冇清啲既link

我都係DL, 有1080
詳情請問Google大神"yyets”
官方網頁版有得留言喇終於

呢幕真係心諗…
以為佢都最後一季唔會再有咩特別野

呢幕真係心諗…

之前卡通又係有驚喜

呢幕真係心諗…

之前卡通又係有驚喜

一開始夾走Walter果下真係講左句WTF
因為真係好突然, 估佢唔到
跟住D卡通又係好得意
雖然果到唔係好明佢想點
好鐘意Fringe段片頭音樂

丁櫈燉 櫈燈 櫈燉 燈

片頭音樂真係好好j

呢幕真係心諗…

之前卡通又係有驚喜

跟住D卡通又係好得意
雖然果到唔係好明佢想點

http://interdimensional-dave.blogspot.hk/2012/12/on-fringe-going-on-trip-with-walter.html

呢幕真係心諗…

之前卡通又係有驚喜

跟住D卡通又係好得意
雖然果到唔係好明佢想點

http://interdimensional-dave.blogspot.hk/2012/12/on-fringe-going-on-trip-with-walter.html

https://www.youtube.com/watch?v=1Dev-cWIy8A
其實 Fringe 有好多伏線可以玩:

Sam Weiss
Peter 老母 (藍世界)
Walter 助手

最衰係 FOX

Sam Weiss
Walter 助手

最衰係 FOX

Walter 助手果到其實好想知多d
Peter老母都係, 不論係藍定紅世界
其實兩個老母都好慘

Sam Weiss
Walter 助手

最衰係 FOX

其實兩個老母都好慘

最後有冇解釋
Why Sam has the first people book
同埋billy 做乜要不斷要去 another world

Sam Weiss
Walter 助手

最衰係 FOX

其實兩個老母都好慘

最後有冇解釋
Why Sam has the first people book

第一條唔知,因為我都睇唔明The First People果part其實係點
而Billy,我諗係因為好奇,對面世界技能樹唔同
如果我有咁嘅能力,我都會不停咁走過去

Sam Weiss
Walter 助手

最衰係 FOX

其實兩個老母都好慘

最後有冇解釋

第一條唔知,因為我都睇唔明The First People果part其實係點

咁咪有兩個 Nina BB

一個係良家婦女

另一個鍾意玩電

https://i1.wp.com/seriable.com/wp-content/uploads/2012/02/allthings6.jpg

Sam Weiss
Walter 助手

最衰係 FOX

其實兩個老母都好慘

最後有冇解釋

咁咪有兩個 Nina BB

一個係良家婦女

另一個鍾意玩電

叉烧同志

洪志教主叮嘱,小心行事,切记不可暴露身份,每天练习大法
天灭中共

释放刘晓波

平反六四
叉烧同志

洪志教主叮嘱,小心行事,切记不可暴露身份,每天练习大法

仆你個街好彩係酒店先開lihkg
好彩係酒店先開lihkg

覺唔覺自己好似係未來世界 2036 年做緊逃犯咁

公安 = observers

Between,
天灭中共

释放刘晓波

平反六四

Between,
天灭中共

释放刘晓波

平反六四

屌頭先隔離有人

Between,
天灭中共

释放刘晓波

平反六四

屌頭先隔離有人

支持台港两独
你我有责

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞