有冇巴絲準備剝智慧齒(3)

727 回覆
8 Like 0 Dislike
卜左聽日1:00 好緊張 唔知剝唔剝到
幾多錢啊鄧仔剝一隻打橫生?
鄧仔要等到一月二十
有無巴打推介第二間
利申橫生發炎了
埋單4200
見過其他醫生唔敢全隻剝話太近神經缐要剝得一半
鄧仔就話無問題可以全隻剝哂
真係唔疼,因為一瞓上就打左4枝麻醉針,跟住已經落刀。
拆缐之後就會舒服好多,未拆之前牙肉乸埋一住
早兩日隻牙 (智慧齒果個位) 開始痛
到左今日痛到仆街忍唔到
聽日BOOK 普通牙科睇 (有得剝智慧齒)
想問下有無機會可以即日可以剝左佢?
佢打麻醉針之前有無查麻醉膏先? 好怕打針
今日去左鄧到剝隻左下 好快 少少痛就剝完 埋單X-ray 加藥2700
仲有3隻要剝呀
有無人試過係鄧仔道杜牙根同整牙套?
BOOK左2月尾搵鄧仔
之前去觀塘睇,照張CT都$1000,
佢再報我$13000/4隻,仲要分兩次!
跟住SEND左圖去俾鄧仔睇
鄧仔報$9000/4隻,可以一次過剝晒
上面兩隻正常出晒,下面兩隻訓平應該要開刀
差唔多10年前箍牙都剝左4隻,但未試過開刀,有啲緊張
到時再返黎分享
剝完腫咗幾耐?
我剝咗下排左右,第四日都仲腫到習維尼咁撚樣
冇腫 我唔係開刀
第2日就開始食固體
而家有隻向住塊面生 好撚痛
諗住聽日即去排街症睇下得唔得
去左街症 排3個鐘 剝大約5秒
唔洗比錢 左上 直接用鉗抆走 完全唔痛
就算之後傷口既痛同之前隻牙整痛比都差好遠 好滿意
鄧仔?
應該唔係鄧仔喇,今日個姑娘先打電話俾我double comfirm聽日
我都聽日喎
即係今日好撚驚
我係聽日19/2我一次過剝4隻仲撚驚
勇士我剝一隻都驚到手震,佢仲要問我ready好未
你搞掂?SHARE下PLS
搞掂了,我係左下打橫生,有冇開刀,我都唔肯定佢冇講,但臨尾有縫針,幫我照x-ray個姑娘講野好搞笑,好似我死咗老豆咁,一入去就照x-ray,照完就訓上床含住佢俾嘅漱口水,之後佢講幾句你啲智慧齒生成點,依家要剝邊隻,跟住就帶眼罩打麻醉,我估打咗3支,但拮咗五六下,有一下係有感覺,跟住感覺到個口一邊痺咗,問我有冇痛,我話冇,就開始同個醫生博鬥,同佢相反方向扯,之後鋸幾下就扯一塊出嚟,佢分開左3份,跟住5分鐘就出左嚟,全套3700 不過依家俾cash同eps有85折,但我身上得信用卡就冇計,原本係全套3250
佢打黎約我有專登提醒做緊85折
我係下面兩隻都橫生,咁既然剝左下面就要剝埋上面,費事越生越長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞