有冇巴絲準備剝智慧齒(3)

727 回覆
8 Like 0 Dislike
TG我比醫生聯絡方式你
https://t.me/c3r153
TG我比醫生聯絡方式你
https://t.me/c3r153
搵鄧仔真係好正,開刀剝左下,剝完痛都無痛過一下
想知幾錢? 幾耐先食得野?
我第2日食意粉
開刀剝完痛唔痛係咪取決於牙醫手勢同近唔近神經線架?有無巴打絲打分享下。
我開刀剝一隻斜生既 好似打左3-4針
係打個下有少少唔舒服
之後食埋粒止痛藥 同麻醉開始生效
剝既時候完全唔痛
5分鐘搞掂
我去私家診所剝,個醫生好好手勢,已經幫襯咗好多年
應該叫:智障齒
前日剝左右下 開刀
想問有冇人試過浪口浪左條線出黎?聯針嗰條
有冇咩影響?
好似唔可以浪口住架喎

你個傷口咁快好返?
正常唔會咁快自己甩出黎
你打返去問下姑娘好d
打返比診所整返
打左俾佢 佢話係正常
打左俾佢佢話係正常
你地冇呢個情況?今日又甩多條
未試過

之前佢話過一星期返去拆線
我第二個星期去拆 佢都未甩
聽日去拆線
本身有六條 依家淨返三條
小弟本身隻智慧牙齒生到出嚟

咁近排上邊右方生完 食野果時有啲唔方便

咁想剝左佢,GOOGLE過鄧醫生好似幾好 但好FULL

各位有無咩好醫生介紹
將軍澳有好牙醫介紹嗎?
想問下係咪有巴絲打隻智障牙打斜生撞咗去前面隻牙到?最後係要杜牙根?有冇話邊間杜好?
右邊突然有啲痛 已打去鄧仔到book 本身以為要等個幾月 點知姑娘話下星期一有個位攝 唉 幾淆都狗衝啦
係唔係講緊我呀?我就係咁嘅情況,隻智慧牙一剝咗,隻大牙暴露於空氣就好快痛,跟住要杜牙根,再加個牙套
你隻智慧牙剝咗未啊,你剝咗佢先啦
搵鄧仔剝牙好了,杜牙根要好多次㗎,同埋因為係最入,手術困難度係最高,要好有心機慢慢嚟先肯定百分之百
清晒,如果清唔晒第時就要剝咗佢㗎啦,咁就要整假牙
你個隻真係無得補咩?鄧仔同你講杜牙根嗎?
我剝咗喇 不過隻大牙未搞 希望仲補到啦
你係邊杜牙根啊? 講唔講得?
梗係唔補得先杜啦,鄧仔杜好貴架5500+5000牙套,我呢間4500+3500 ok 了, 仲要做得非常好,要用好多時間,千祈唔好去鄧度整,我在港島整,其實最好公司或屋企附近整
可否加密講邊個位置?你呢個價錢都幾吸引
鄧仔好似加咗價 牙套要6500
本身智慧齒打橫生, 見冇乜痛就冇理到 但智慧齒個位一生飛滋就勁痛好辛苦, 幾個月前酸痛左幾日事好返, 冇再理到...

而家想搞除左搵鄧仔仲有咩推介?開刀幾錢到?定係book檢查先??

近日個口係生飛滋, 有粒係智慧齒附近, 痛到仆街, 岩先食左必理痛先叫好少少

睇黎唔拖得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞