陳偉霆紅到發紫

187 回覆
9 Like 65 Dislike
一日垃圾 一世都係垃圾
搵得多錢又點?冇人識佢喎 搵得多錢就見成功 可見某部分港豬幾幼稚
番大陸先搵到錢。大陸個個都有收入架啦 有幾難。係香港真正賺到錢先叫賺到錢同成功囉。
靠奶共同比支那人睇來搵食
垃圾一件

講到好易咁

係人番到去都搵到架啦 有幾難呀
大陸買樓又平。賺錢又易
番去做人根本係低能
有香港唔留 要係大陸發展 為咩姐?叛港叛國囉屌
係有香港心就留係度發展。幫大家爭取獨立啦。下下為自己身家諗野

你咁撚偉大 你自己做左啲乜撚野黎啊
講野極端到咁 係唔係想個個都好似你咁既思維先至岩
我都支持你既方向 但你講既野會唔會kai得過份?
就係你呢啲人 係度倒緊米 幫倒忙
邊個黎?

以前笑得出
依家笑唔出
唔靠刷鞋自己打江山
講普通話差唔多冇口音 (呢樣完爆劉德華)

diu 佢呀?
我好憎佢,但係佢真係由一個二打六去到依加拍一集既錢等於一班香港人一世既糧,都要服
勁過王祖藍啦
日日扮小丑先上到位

祖藍 , 點做小生
認真

口味問題

香港人同內地人口味顯著有分別

好多大陸好收得戲

黎到香港變毒藥
連登仔開始放下對的士陳仇恨,仲幫佢講好說話,世界變

我估再返人地拍埋Hollywood
連登仔開始放下對的士陳仇恨,仲幫佢講好說話,世界變

我估再返人地拍埋Hollywood

酸撚到仆街
佢同劉海龜都好勵志
一俾女飛就發奮爆紅
邊撚度發紫

燒碳自殺果隻
無人想知呀 屌你老母
越反越紅
除咗楊冪同吳奇隆其他一個都唔識
睇多啲中國劇
酸到咁

佢佢屌過你老婆啊
肯定係因為演技啦

運氣都係實力

仲差黃曉明好遠啦 黃都差唔多上大哥級
陳只係當紅小生

紅你老母

做乜鳩
一日垃圾 一世都係垃圾
搵得多錢又點?冇人識佢喎 搵得多錢就見成功 可見某部分港豬幾幼稚
番大陸先搵到錢。大陸個個都有收入架啦 有幾難。係香港真正賺到錢先叫賺到錢同成功囉。
靠奶共同比支那人睇來搵食
垃圾一件

講到好易咁

係人番到去都搵到架啦 有幾難呀
大陸買樓又平。賺錢又易
番去做人根本係低能
有香港唔留 要係大陸發展 為咩姐?叛港叛國囉屌
係有香港心就留係度發展。幫大家爭取獨立啦。下下為自己身家諗野

係香港有得發展咩,做咩都比人話無人識比人笑,最錯咪就係同過ab一齊囉
呢個POST有D論調都幾嘆為觀止
當年俾人笑尻佢 又俾黃曉明串 而家屌打番轉頭 佢算唔算勵志

運氣都係實力

仲差黃曉明好遠啦 黃都差唔多上大哥級
陳只係當紅小生

地位還地位紅還紅
講紅多FANS其實真係未必差得過黃曉明
而且大陸個D藝人換代都幾快下
因工作見過真人,係我面前,好撚高大靚仔
有個巴打以前講得好,

大陸靚仔又年輕的小生,真係無,

William食到條水,又香港人出身,個樣依家無土味,真係抵佢上到位的。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞