陳偉霆紅到發紫

187 回覆
9 Like 65 Dislike
喂無人識你喎
依家個style直頭走韓國人路線
幾唔掂都好,
只要番大陸比咗個金身. 就升價十倍
重要有人推你上一線先得.
祖男都鑲咗金身啦依家 感覺串撚咗好多
幾唔掂都好,
只要番大陸比咗個金身. 就升價十倍
重要有人推你上一線先得.
祖男都鑲咗金身啦依家 感覺串撚咗好多

更正, 係包咗個金身

香港垃圾返大陸發展都會爆紅,的士陳,瘋蝗漿,矮仔藍,根本就係香港回收場
呢到啲人最想就同你起香港講理念講想法
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

世界既普世價值不嬲係追求更崇高既理念
你身為公眾人物同中共呢D反人類文明既邪惡極權國家有利益輸送
簡單講句,你即係幫個殺人犯做緊野,咁你係咪覺得無問題?

其實照你講法全香港好多人都係幫殺人犯做野同利益輸送 真係理念可以當飯食咩

無錯,其實全世界都係做緊呢樣野
所以更加要撥亂反正,唔好用"搵食"黎合理化件事

再講咩叫邪惡,係咪香港影視圈就唔邪惡大把偽人講緊入tvb就捱到隻狗咁賺幾千蚊老底俾人剝削,返大陸就有至少似返個人嘅待遇,咁計又邊度仆街啲

人工低唔係藉口
再講,如果做藝人係為左賺錢,簡直係侮辱左演藝
勁過王祖藍啦
日日扮小丑先上到位
香港垃圾返大陸發展都會爆紅,的士陳,瘋蝗漿,矮仔藍,根本就係香港回收場

未必係,容祖兒係香港一線,
返大陸都係唔紅

就係想睇呢段
老實講雖然佢紅左wfc 但一諗到佢曾經比佢個ex條仔話而我不知道 到今日仲紅過黃曉明 就覺得幾開心 明明唔關我事
係咪同Angela Baby有過一手?
佢上去拍一套電視劇,賺得隨時比係香港拍十套多。
佢上去拍一套電視劇,賺得隨時比係香港拍十套多。

點止

其實照你講法全香港好多人都係幫殺人犯做野同利益輸送 真係理念可以當飯食咩

無錯,其實全世界都係做緊呢樣野
所以更加要撥亂反正,唔好用"搵食"黎合理化件事

再講咩叫邪惡,係咪香港影視圈就唔邪惡大把偽人講緊入tvb就捱到隻狗咁賺幾千蚊老底俾人剝削,返大陸就有至少似返個人嘅待遇,咁計又邊度仆街啲

收聲啦。冇人想識佢呀。班人係香港搵咁少 待遇差。有冇反省過點解呀?會唔會係自己冇料呀?
唔識進步不突止仲死番大陸幫中共做野利益輸送
講真佢地呢班番去賺錢既人有冇暗中出賣香港大家都唔知。可能暗中有幫中共收集情報。反我地港獨派。
咁都幫得落? 係咪忽大左個腦?

香港市場細,我覺得同有冇料冇關係。譬如好多香港戲,歌,藝人口碑好好,睇完聽完都覺得唔錯。但票房收入真係
老實講雖然佢紅左wfc 但一諗到佢曾經比佢個ex條仔話而我不知道 到今日仲紅過黃曉明 就覺得幾開心 明明唔關我事

咁人地當日真係唔識佢丫嘛
但就算佢而家紅到去荷里活都無可能話唔識黃曉明
邊撚個黎 我真係唔撚識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞