陳偉霆紅到發紫

187 回覆
9 Like 65 Dislike
唔好怪人上去搵食啦

高登連登,甚至香港人,傳媒日日踩鳩人
佢上到去強國發到圍係佢本事啫
香港唔紅上去搵食姐 係覺得巨肺槳比較討厭
唔好怪人上去搵食啦

高登連登,甚至香港人,傳媒日日踩鳩人
佢上到去強國發到圍係佢本事啫

我都佩服
真係反咩紅咩
陳偉霆係天后度買左層樓俾老母住,連登仔呢?
陳偉霆係天后度買左層樓俾老母住,連登仔呢?

樣子巴
連登折墮到連的士陳都拜上神枱

呢到邊隻字話佢上神枱呀
邊個黎?

以前笑得出
依家笑唔出
唔靠刷鞋自己打江山
講普通話差唔多冇口音 (呢樣完爆劉德華)

得你識咋on9
呢到啲人最想就同你起香港講理念講想法
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬
都未同黃曉明合作過
佢唔係香港紅左唔理香港走去搵大陸錢
係香港發唔到圍返去搵機會, 又紅到

其實好好啦
佢當年又冇做D乜野, 純粹係高登仔笑佢唧

唔通留喺香港袋幾千蚊底, 解約之後哭訴幾慘等你地可憐咩
連登仔開始放下對的士陳仇恨,仲幫佢講好說話,世界變
佢唔係香港紅左唔理香港走去搵大陸錢
係香港發唔到圍返去搵機會, 又紅到

其實好好啦
佢當年又冇做D乜野, 純粹係高登仔笑佢唧

唔通留喺香港袋幾千蚊底, 解約之後哭訴幾慘等你地可憐咩

邊個符合li登仔理念起香港好紅,而上去發展又紅,而未俾人屌
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

世界既普世價值不嬲係追求更崇高既理念
你身為公眾人物同中共呢D反人類文明既邪惡極權國家有利益輸送
簡單講句,你即係幫個殺人犯做緊野,咁你係咪覺得無問題?
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

我都冇話一定要符合呢到啲人思想
但見人起上面風生水起就話盟關香港乜事真係
香港人上去發展已經難,仲要呢兩年民粹咁勁都冇事,當欣賞吓人都唔得
到佢有套戲拍埋黃曉明同baby三角戀就真係紅啦
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

其實照你講法全香港好多人都係幫殺人犯做野同利益輸送 真係理念可以當飯食咩
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

我都冇話一定要符合呢到啲人思想
但見人起上面風生水起就話盟關香港乜事真係
香港人上去發展已經難,仲要呢兩年民粹咁勁都冇事,當欣賞吓人都唔得

咁係大家都覺得佢無觀賞既價值
其實我又唔覺而家上去發展難
佢呢D香港暗星係大陸都接到咁多野拍 應該難極有限
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

其實照你講法全香港好多人都係幫殺人犯做野同利益輸送 真係理念可以當飯食咩

無錯,其實全世界都係做緊呢樣野
所以更加要撥亂反正,唔好用"搵食"黎合理化件事
邊個黎?

以前笑得出
依家笑唔出
唔靠刷鞋自己打江山
講普通話差唔多冇口音 (呢樣完爆劉德華)

冇口音
上節目個陣比人笑佢啲普通話喎

無普通話口音呀
而我不知道
同你一齊反共獨立
窮、梅唔緊要,理念大曬

無錯,其實全世界都係做緊呢樣野
所以更加要撥亂反正,唔好用"搵食"黎合理化件事

再講咩叫邪惡,係咪香港影視圈就唔邪惡大把偽人講緊入tvb就捱到隻狗咁賺幾千蚊老底俾人剝削,返大陸就有至少似返個人嘅待遇,咁計又邊度仆街啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞