陳偉霆紅到發紫

187 回覆
9 Like 65 Dislike
依家香港個班咪又係一堆垃圾
有得反cup條目中無人大陸仔黃小明出返啖氣都過癮啦
當年俾人笑尻佢 又俾黃曉明串 而家屌打番轉頭 佢算唔算勵志

運氣都係實力

仲差黃曉明好遠啦 黃都差唔多上大哥級
陳只係當紅小生
我覺得佢比劉愷威好D,起碼無整容

佢無整?你需要去驗眼
明明很想開口認錯
一日垃圾 一世都係垃圾
搵得多錢又點?冇人識佢喎 搵得多錢就見成功 可見某部分港豬幾幼稚
番大陸先搵到錢。大陸個個都有收入架啦 有幾難。係香港真正賺到錢先叫賺到錢同成功囉。
靠奶共同比支那人睇來搵食
垃圾一件

而家係想係香港賺錢唔撚洗奶共同靠支那人?
講真15到30年齡層 佢真係好紅 我估整係輸李易峰

大陸人?
全篇文冇個識

樓主會唔會去錯左地方
返人人網百度啦

same

淨係識楊冪同吳奇隆
其實佢GE歌好有KPOP風格, 又跳又唱又有節奏

佢行得太早但果陣香港民智未開唔識欣賞

宜家樂壇得番坤哥, 你地冇得怨
陳偉霆係天后度買左層樓俾老母住,連登仔呢?

其實我一路覺得你係陳偉霆真人

推走另一條友嗰度好笑啲
唸番當年個自殺新聞
你講個d一線 我都完全唔知邊個打邊個
強國市場唔care咪唔care囉 老奉要識呀?
而我不知。。
全篇文冇個識

樓主會唔會去錯左地方
返人人網百度啦

same

淨係識楊冪同吳奇隆

ON9講撚到班所謂一線世界巨星咁
死返上大陸FORUM啦垃圾
其實咪又係靠樣靠身型,仲要唔係有人介紹佢上去拍戲,點會有今日,運氣呢啲
記得之前佢同gdragon拍chanel廣告
我覺得佢比劉愷威好D,起碼無整容

佢無整?你需要去驗眼

叉燒仔好似收收地皮啦,話包二奶 同埋近排無咩戲紅
又係到講乜上神枱,咩連登仔變。
我屌!咁人地真係做到丫嘛!比返少少肯定姐。

正解 連登仔盲反一樣野可以去到咩程度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞