Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 21) Note "9" etoN !!!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
咁神奇
我家姐上個月又係買完note 9
之後去咗旅行兩個星期
旅行期間收到錢
真係唔知,我試完話你知
未買過,有興趣note系列

想問佢s系列出先,佢note10係咪可以透過s10有咩新野而大概知道note10會係點?
我係衛訊出機的
匯豐卡買夠7500有550回贈

部機128gb標價6998
我搭多過電話殼同一個cheap cheap無線叉座買

如果本身有用開note有送多一年保養

btw,今日收到Samsung通知話個600蚊增值額已收到申請
依家等八達通個邊覆幾時有得拎

另係三禾貼左個uv玻璃貼
250蚊,都幾好,之前你地講個隻whitestone唔見有舖頭有
深水埗個間就太貴不了
姐係依加又有優惠價(平7-800果個),又有600蚊百達通?

有hsbc卡又平多$550?
想問係咪s10係點就大概可判斷到黎緊note10都係點?
依家出面好多大舖128gb都$6998
512gb無留意幾錢

依家買係有600蚊八達通增值額送

不過聽d巴打講出面d細舖仲平d
但要留意係咪有三星行貨原裝label

hsbc卡呢排係衞訊做promo
買夠個額有回贈囉
心郁郁想買但又想等佢note10 吹到咩十週年機乜乜乜
多數都係
三叔亦都冇理由將遲出嘅Note系出得仲差過S系
覺得個價又有需要咪買囉

btw,舊電勁到
我由今朝一早5點幾100%電
到依家仲有67%

中間都係上下連/高登,fb,打幾舖龍珠咁
其實Note 10只係第九部機(中間冇Note 6)
係咪唔會俾s10勁好多? 鏡頭、個mon、喇叭、設計之類

我意思同一代咁計
係咩 點解既

咁佢note10咁計掛,無理由note11先黎話十週年機
勁好多就唔會
但樣樣都會好少少
令人俾錢順氣啲
例如N8有雙鏡而S8+冇
N9有大電/512GB而S9+冇
仲有黑歷史Note 7
我對上一次用samsung機就係note2 但就係用用下一年到就開始疾 唔知依加d note機有冇改善到呢個問題

最怕開頭用好順,用落一年到就開始疾
玩過好多次了 覺得藍機加黃筆好靚

而且大mon機岩晒我
我諗緊紫定黑
唔知遲啲會唔會出銅
最慘係部iphone7plus仲好順乜事都無

Trade左佢又唔太捨得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞