Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 21) Note "9" etoN !!!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
水行貨?

我見水貨家陣咁既價,包呢間野既18個月保養
好似係鬼域貨
11.11割引週限量優惠反應熱烈,再度加推44部(只限Note9 512GB 藍色)。立即購買!

smartone website有貨, 大家要買就快手
其實個face unlcok都幾快 無開虹膜就快左勁多 就算個樣係鏡頭最角落一細個 都unlock到
note8 有更新有冇巴打up左
夜晚熄左燈都unlock到
岩見到SMT 既512豬優惠又有得賣喇
又係得44部
三星手機whatapp sticker 係咪用唔到

見之前有人問過
我用到 (S9+)
記住 whatsapp 升 beta
買128定512
同出面買128都仲差1k
訂左512, 我見二手價都係7千幾就決定左訂
唔怪得
face熄左燈唔得
虹膜就得
依家google play 有更新
升左都係 用唔到 按sticker圖案無反應
有時跳去中間位 不過都無反應
note9幾時可以update an pie???
pie係咪無左錄音
我note9用到,最新update唔係beta
想問下你地會唔會係facebook
禁落條link到係彈個留言出尼
即刻安心 s8用家

啱啱入手note9 希望大家幫吓手

阻到大家唔好意思
但唔知幾時有呢,又驚update完舊電會更倒水
申利:note8
已用

[Samsung Pay 分享友賞會員推薦] 由2018年10月30日起至12月31日,只要加入Smart Octopus於你新建立的Samsung Pay,並於以下活動連結輸入此推薦號碼,完成後可獲得HK$100八達通增值額獎賞。

現時支援Smart Octopus裝置: Samsung Galaxy Note9, Note8, S9, S9plus, S8, S8plus, A8 Star, A8plus, C9 Pro, C7 Pro and C5 Pro。
詳情請瀏覽: https://www.samsung.com/hk/samsungpay/memberreferral

推薦號碼: S8IF1Y
活動連結: https://d3sfvyfh4b9elq.cloudfront.net/promo/promodata/redirect/samsungpay.html?eventURL=https://us.mpay.samsung.com/gpp/microsite/promo/prd_us/2385489448419207170/app/v2/view/template/Type_Recommend/es/zh_Intro.html?t=prm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞