Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 21) Note "9" etoN !!!

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
有無用 note 9 嘅巴打放 fortnite 個 skin ?

Tg : https://t.me/lihkg0123
tg左你
samsung 原生個錄音都幾好,可以save sd card你去galaxy app search
原來samsung folder 已經有

呢方面屌米無得輸,我娘親最鍾意用屌米個原生錄音。自己download 個playstore 個d 都唔清
用咗兩日Note 9
有幾個小問題想問:
1. 原生中文打字係咪一定要按個「速」字先可以打速成?我唔用倉頜
2. 用Bxaction免費版set好粒制,每次按Bixby key都會彈個Bixby半秒先去到我set嗰樣嘢,俾錢可以解決?
3. 無線叉電個animation有冇得改?
數碼通online store 512GB 做緊$7111
啲優惠愈嚟愈痴線
仲平過當初128GB原價
痴線,怪唔之得note 8 回收價係咁跌
我想知note 9係咪真係賣得好差
定係三叔同八仔有咩deal一定要喺某個時間之前出到一定數量smart octopus
有news 話全球手機銷量下跌。samsung 最明顯。
講真今年note 9 除左大電同散熱真係無新元素。
啱啱睇新聞好似話連大陸牌銷量都跌得好勁
睇嚟呢個行業都開始走下玻
十幾個Brand 泥漿摔角,肯定死得啦...大陸牌啲價又做到咁鬼低,Samsung真係最傷
想問下S9/S9+用得耐之後Samsung lag感覺仲嚴唔嚴重
睇左好多日仲十五二十緊買oneplus 6T定S9+

仲多左100
點解唔考慮note9 而家有600八達通回贈,計番條數貴s9+幾舊水only 但大電大mon 多支筆遙控影相 已經唔洗再諗one plus
仲有呀
因為S9+貴oneplus幾舊 note9又再貴S9+幾舊
SMT呢個價仲有得8達通-300?
我都係oneplus6t同s9+之間考慮 唔打機係唔係s9好少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞