《聲林之王》討論區 (蕭敬騰、林宥嘉)

1001 回覆
52 Like 4 Dislike
聽到許莉潔話會跳唱 已經覺得佢會輸
有同感
有無人都係撐東翰
佢之前有同個frd cover過連名帶姓
好正
如果係咁計,咁樣早出去唱嘅有著數喎
木工爸爸
有機會過關人數>6人,到時可能全部直入決賽,或者再用其他方法揀最後6強
我理解唔到點解要set棄權票
覺得待定比輸更難受
都揀6強了 千祈咪搞呢家嘢 感覺沒完沒了
雖然覺得張玉勍真心可惜
如果多過6個人,就會由導師選擇6強
所以贏咗都未必係真正嘅6強,要睇埋後面
一定唔只贏六個
同感+1
頂超期待下一集
佳歡係心目中冠軍
唔好輸呀
#EP13_民間怪物PK挑戰賽

【賽制說明】
本次賽制由13位野生凶獸,對聲林學員發起PK挑戰,獲勝學員將取得決賽資格,若獲勝學員超過6名,則由導師從中挑選最終6強,進入聲林總決賽。
好似話張若凡成日提既前男友係之前中國好聲音lemon隊個徐偉翔
坦白 走了嗎 眼淚成詩都係徐偉翔係星光大道比賽唱過
而家先睇返莉潔同信嘅合唱
信好大隻
莉潔企喺佢隔離都望落細隻咗
可能我有成見
小豬同ella係度即刻好有中國綜藝feel
(轉貼)
(小心有雷)
(小心有雷)
(小心有雷)

https://www.dcard.tw/f/tvepisode/p/230436291

(爆雷慎入)聲林之王7強+總冠軍
戲劇綜藝1月5日 04:16
我朋友有去節目現場當觀眾,他說聲林之王的總決賽已經錄完了,
總冠軍也已經出爐,冠軍是李xx,這集很像會在1/25播出

至於前七強的話,是友、G、若、鄭、
孟、莉、馮,很像也是本來6強,
後來某位導師新增一位名額

更多細節我不能再多了..._

--
都make sense
木工爸爸
七強無佳歡真係跌眼鏡
唔通真佢家姐整死左佢?
咁佢同家姐比既 家姐仲係高好多班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞