《聲林之王》討論區 (蕭敬騰、林宥嘉)

1001 回覆
52 Like 4 Dislike
我都鍾意佢 但歌路太窄
只可以唱果種唔太講求技巧 男人味D既歌
住歡 莉潔 台語妹妹 三個都12強心水 我簡唔到
台語妹妹好似11歲時已經上比賽節目做踢館魔王
對上呢三個人真係好難贏
李友廷之外嘅其他人揀嘅歌/表演方式好似都殺傷力唔夠,或者睇唔到太突出/進步嘅地方
佢地個個其實都唔多聽導師講
好多時敬騰宥嘉的評語 其實小宇一早就講左
終於睇完,我覺得都唔夠嚴,俾我揀應該有多三組會雙待定
可能李友廷太超水準 搞到我覺得個個都唔合格
Btw老蕭話明明可以這樣嗰個應該真係烏龜?
Agree. 如果我係未出場果d選手應該會反白眼
Btw老蕭其實真係惜才先咁多口水 但我都覺得佢唔啱,因為賽制係咁
長頸鹿嗰PART我都覺得係惜才
但黃于齊嗰PART真係OVER咗
我係老蕭FANS都係咁話

我會揀多兩組 東翰同贊薇待定
正正因為無咗許淨淳佢先更加珍惜淨底嘅人
可能佢當左《夢想的聲音》咁 不斷干擾選手個選擇
我都係老蕭粉 希望佢下集唔好再干擾選手啦 見到佢俾人罵有d心痛 但明白點解佢俾人罵
(有雷)

都幾合理
如果革玉勍都要走
個賽制真係好辣殺
https://youtu.be/ZoCsw6jUhcY
同初出道嘅林宥嘉似咗九成
上集預告有烏龜搞到我仲好撚期待
點知今集冇
但係肇谷唱浪流連好勁
有無link ?搵唔到
Btw一開始覺得yoga揀佢係靠同情分,自從睇完當我們不在一起同所以我停下來兩個表演就鍾意咗佢
都唔關賽制事嘅 選手自己揀吹佢唔漲
你地覺得Gail可以留到12強係淨唔係靠實力?
我成日覺得無導師敢foul佢
我覺得佢堅有料 唔係靠gimmick
實力佢係有 , 節奏感幾強 . 但我覺得真係年紀問題 , 唱既歌都幾受影響
佢好似剩係可以唱比較sweet比較開心同輕鬆既歌 .
歷練唔夠,唱出黎無味道
得預告一句咋
但係一句都夠J
同莉潔唱情歌無感情有異曲同工之妙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞