FIFA19 Ultimate Team討論區(42) 係咪蟹咗?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
比人話我出波ko佢好廢

佢係跑狗
傳奇級 一見到佢玩彈彈波就知呢場都好難打
請問中場我有ndidi seri chamberlain Herrera Fred
點用好?我用開2cdm 1 cam 另外想問mk姐係邊個?
米希達恩
有咪自己試下囉
會睇埋RANK
你唔會76-80RANK都打World class掛

不過我之前打過一場Legendary贏5:3得21XX
你2500係咪打85-86RANK果D
我隻羊單刀好差
想問下聯賽sbc上年有邊幾個
暫時出左既上年都有,係多左中超
上年有今年未出既,英超,西甲,意甲,德甲,美職,日職,澳職,沙地,俄超(今集得幾隊應該唔會)
起碼等到完左呢個totw再過幾日
冇sbc要到價可能要半個月
穩健投資係慢d
想問下聯賽sbc上年有邊幾個
暫時出左既上年都有,係多左中超
上年有今年未出既,英超,西甲,意甲,德甲,美職,日職,澳職,沙地,俄超(今集得幾隊應該唔會)

Thx
為咗出貨咩都吹得出

求意見
ben yedder太好用場場有世界波入唔想換走佢
最想換隻LW但法甲又無LW好用
玩緊巴西隊....想攞隻86奧斯卡黎做super sub....但做完要成10皮野...好似貴到hihi
馬杜迪 kondogbia
左邊換晒西甲算啦
promes kondogbia gaya g.paulista
10皮唔貴啦
而家會連續兩個星期出同一個人if?
日職一定出,小白+廢托
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞