FIFA19 Ultimate Team討論區(42) 係咪蟹咗?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
算啦
利 / 荷蘭都好難hybrid
我有錢買icon會接返您返黎架啦
一球無咩好玩
想用牙朗
又想繼續用尼馬迪布尼
我有啲icon 但諗極都諗唔通
1. 任何金if 係出果兩日一定係最低價,下個禮拜賣返出去點都有賺,你可以睇futbin 去check
2. EA 出SBC 既方法一係rating 一係要求if,84if 幾乎係萬用,你睇返上年fut 18 頭十個totw 果啲廢84if,全部都係pack 有果陣萬幾,pack 冇之後十日八日升一倍
tolisso換javi martinez ,然後哥利斯卡打tolisso個位既話 jm會唔會太慢?有無手足用過?
隻柏金untrade無得換錢
牙朗今集必用
對電腦世界級開始練下先,贏到傳奇就pk架喇
有bergkamp 梗係玩scream bas dost
一球唔好玩icon 得一隻勁 好難carry 最好平均d 又平又勁既 多係西甲同意甲
就算一定要現單天保至尊 都要簡ST
聽講普金ccc
見過有一隊 撚隻 baby del piero 撚到出神入代
因為廢老打lf稍嫌慢左少少 得76速
基迪拉都好慢 睇黎未必岩洗
有冇今集Halloween card既說明書?唔明佢點玩 個stat會回落?
垃圾EA 成撚日Detect個區域唔撚知去邊既
而家猛係印尼轉唔撚番屌佢老母
前鋒四星weak foot 是基本呀
點check
今年d舊icon小人討論 除左最勁果幾隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞