FIFA19 Ultimate Team討論區(42) 係咪蟹咗?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
應該點link古圖好?有無巴打英超hybird古圖
gk cb untrade
換埋西甲好過意甲
我朗
仲以為佢想食住牙朗歐聯果球個勢今集先咁多倒掛 原來bug黎
利申享受過後衛倒掛玩得好爽
何謂flair trait?
點先睇到個球員有冇?
有錢就umtiti/ramos+varane
FUTBIN 有得CHECK
IN GAME唔知有無 應該有

一樣你用緊上面想轉下面

唔知點揀好
有無人玩HALLOWEEN 短沙
ps4 球員 禁R3

唔好意思,問多次,49萬點upgrade好,左翼文尼同世三好似差唔遠,前鋒想upgrade但又無乜好似耶蘇咁有咁好體能同dri, 因為我玩傳控,前鋒都要hold到波,帶到波,所以我諗頭兩個選擇係法明奴換kdb或者法賓奴換普巴,第三就耶蘇換阿古/美羊,請問有無食評
唔該
Btw 係睇球員能力值個度定係其他info 到睇?
無錢呢?
簡迪打前鋒好咩?
連chem
多謝先,但點解要咁做
入場轉陣呀
勁 上年張藍卡簡迪成隻美欺咁
Your opponent in an Online match will no longer be able to skip your goal replays.

我屌你老母又要睇d仆街replay
原來DR 可以兩個人控

岩岩打左場對面有兩條友

唔好意思,問多次,49萬點upgrade好,左翼文尼同世三好似差唔遠,前鋒想upgrade但又無乜好似耶蘇咁有咁好體能同dri, 因為我玩傳控,前鋒都要hold到波,帶到波,所以我諗頭兩個選擇係法明奴換kdb或者法賓奴換普巴,第三就耶蘇換阿古/美羊,請問有無食評

你用過世三就唔咁講
費特個位換曼城/法國中場
中堅用皇馬/馬體孖寶(睇錢)
所以你首選會換世三?
琴日試過有兩場 比人各種各樣神走位 through ball 原來係兩個人

你用過世三就唔咁講
所以你首選會換世三?

我會換阿古路先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞