FIFA19 Ultimate Team討論區(42) 係咪蟹咗?

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
R3睇唔到球員traits 一係入左場pause左個比賽逐個球員睇一係最簡單上futbin搵果個球員再按information就睇到 IF卡佢一般冇update traits 所以睇番普通卡既traits就得 但唔係個個球員都有traits的
Griezmann打cdm搶撚到
撇除星期一比賽既因素
今星期出比比鳥TOTW都正路
後場無咩大隊人
入一兩隻比比鳥睇下有無水位
有錢既話可以換 只係用緊國米鐵三角
但係換左都唔信勁得去邊
今年炒if金人唔work la 咪撚曬心機
有無用過美羊,我諗緊換美羊定阿古,好似較多人推薦美羊,但阿古有89 dri
雖然巴今個星期有幾個sbc 可以叫糊,不過點解要炒vidal
美斯potm (唔知真唔真)
mm 巴對皇馬
同今晚 歐聯sbc
發覺用手機抽卡好運d
望下84 howedes呢家幾錢先
首先要隻if金人本身有市
呢個d人方便做reus姐

唔好意思,問多次,49萬點upgrade好,左翼文尼同世三好似差唔遠,前鋒想upgrade但又無乜好似耶蘇咁有咁好體能同dri, 因為我玩傳控,前鋒都要hold到波,帶到波,所以我諗頭兩個選擇係法明奴換kdb或者法賓奴換普巴,第三就耶蘇換阿古/美羊,請問有無食評

你用過世三就唔咁講
所以你首選會換世三?

我會換阿古路先
有無用過美羊,我諗緊換美羊定阿古,好似較多人推薦美羊,但阿古有89 dri
我選擇左阿古路 好好用 廿場入左3x 粒

我兩隻都用過 我都揀左阿古路 d射波同走位都好勁
如何才算炒

兩者相差300k
我指出if 之後d金卡價唔會點郁
條氣夠唔夠用
或者巴打有咩推介?
佢意思係唔好因為果個球員出左黑卡就覺得果個星期張金卡一定升而唔係話黑卡唔再炒得
If Vela 其實我真係唔明 除左84呢個原因之外
sor閱讀理解差
主因黎
又學到樣野 唔該巴打
如果有d 要if sbc 咁買高rate 廢if
咁拉長補短唔洗買太高rate金人 可能條數仲低都唔出奇
但呢d case by case
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞