[Mini Cooper] [第二個Post] 修嚟交流下啦!

369 回覆
5 Like 4 Dislike
碌上去有tg
邊度有tg?
Pish

In Mini Cooper we trust
揸開subaru 但dream car 係mini 既留名
掃把佬好冇揸
你好巴打 最近想入二手mini AT新牌仔
R56定convertible會少啲問題?
見有好多07 08 R56 non s有無得諗?
諗住揸到甩P麻煩哂巴打
簡單講開縫多個縫有機會有問題

入來交流啦

https://t.me/joinchat/FGiRbkHmai0l9Ek8zUrInQ
想問countryman換咩軚抵用?
利申:舒適型
軚 : 軚盤
胎 : 車胎

你問咩
車軚
車胎
要舒服大路都係ps4吧?
好好力
如果新手想平平地玩下mini既話 二手買咩年份好?
或者以前成日講既r56仲值唔值得買?定老虎蟹都買2014打後?感謝巴打們
睇budget la

R56 ok ar very good 🚘 如買Cooper s 最後買後期、因前期有dearth rattle 問題
請問前後期係點分?見到r56都有好多唔貴既盤
另外揸落其實油耗如何?
想問下mini cooper 雨刮玻璃水係邊到有得買?要買邊隻?
有無師兄同我一樣Cooper S R53 Hartge
求其入油站店買枝倒落去再加滿蒸餾水就ok
有冇巴打揸r60?
請問牌簿寫 2006 mini cooper seven 即係R 幾多? 唔係好識睇。
R50 Hatch Cooper
R52 Convertibles Cooper / cooper s
R53 Hatch Cooper S
2016 F55 換電有冇地方推介?
有start stop唔敢求其去街邊換
求其都換到,記得篤電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞