一人一套2018年既爛片 邊套電影最爛?

322 回覆
130 Like 9 Dislike
大堆頭炒埋一碟嘅英雄商業片都咁撚高分?
呢套堅垃圾 我係為咗eason而睇
預左比人插

還我原來嘅古惑仔
原來今年不知不覺間出左咁多爛片
wrinkle in time 我係netflix 開咗兩分鐘就決定睇第二套
睇咗40分鐘即走
套戲簡直係浪費地球資源
非同凡響
咪臭系
黃曉明D英文難聽過和尚念經
呢一幕我睇個時真係忍唔住笑左出聲
心諗做乜鳩
90分鐘無限loop咗3年...我真係唔識欣賞
港產嚟講 兄弟班
無論劇本定演技定拍攝手法定後製
都尷尬到一個點 好少話入場睇戲會想早走
呢套戲做到了
馬時享腔:呢啲戲小朋友話OK就OK啦
哩套可以話係年度最佳恐怖片喎
屌,我第一次睇呢幕果陣已經覺得好似一張gif,而家終於記起係新耳袋入面其中一幕,又係有隻女鬼衝埋黎

就係呢張
屌 呢套野都話ok
佢都唔撚係第一集咁簡單 佢直程係序黎
睇完都唔知睇左乜 點解導演咁有信心出到下集?
好心佢連埋小說第二集拍落電影再加快節奏啦
睇完成場人都係到屌唔知睇左乜 好想回水
唔係咒怨唔知咩老婦咩
我剩係記得成套戲分開好多個故仔,呢一part係講兩個學生係籃球場打完波,諗住執埋野走人,執執下發現少左個波,之後就返去籃球場搵,一轉身就遇到呢隻野拎住個波衝埋黎

呢part故仔好似得5分鐘,好撚無厘頭,果陣睇到笑撚到仆街,心諗做乜鳩
我都係入場支持,不過爛片多數有啲路捉,基本上所有合拍片我都好少睇,仲有港產片但係sell你話用咗3000萬去做特技嗰啲多數都垃圾
伸脷:我愛蔡楓華
最撚唔合邏輯都係隻怪獸出現左300日 但個肚先得幾個月大
即係隻怪獸已經出現緊 一聲就危害生命 你都仲要掛住扑野中出生仔 屌你老母睇到呢到已經睇唔落去
我反而覺得好睇過第一集好好好好多
有故事性d先起碼
屌你第一集又係d爛撚韓劇催淚片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞