一人一套2018年既爛片 邊套電影最爛?

322 回覆
130 Like 9 Dislike
冇特色冇驚喜
前傳2之後另一套星戰睇到訓著
爛片之王
好在飛機睇
你見我個comment 都咁撚多負評就知咩事
小朋友睇marvel 上腦
唔掛solo個名都ok既
咁多人唔睇標題,乜撚都post出黎
娛樂片你想睇啲咩?
特技超水準
劇情接到mcu
冇悶場
唔通好似jl咁先叫好睇?
我就係講緊呢啲大堆頭娛樂片邊值得捧到咁高分
你就話娛樂片係咁架啦,又拎JL廢黎講
我連JL都無睇添啦,你拎JL黎講把撚咩
Marvel撚使唔使見人批評下就咁撚大反應呀
咁娛樂片梗係用返娛樂片既水平黎評分
唔通上奧斯卡康城咁先可以高分咩
Avengers3 如果當佢係一套獨立電影係唔合格,因為幾個主角背景描寫接近係冇,除左thaons有講佢背景 ,但係呢套係marvel universe 鋪排左十年ge電影,佢根本就係fans 向電影
佢總結marvel鋪排十年ge故事,所以冇追開ge人講a3唔好睇好正常

至於娛樂片同藝術片比較就唔講咁多,大把專業人士有講,但係imdb都係一般大眾評分,某程度反映大眾口味,你對imdb評分有意見姐係你同大眾口味有偏差
其實我係IMDB比呢套野8分
但係套野8.6分入影史頭250名值唔值就見人見智
其實好多都係大路商業片
都唔會期望佢好好睇
第一套個結局爛爛地 拍都懶有深度,但其實一般人唔會睇得明,除此之外個氣氛都OK嘅
唔係fans但呢套點樣爛片法呀
不嬲fans多套套又唔差就會幾高分,marvel野好似套套都7.幾起跳,權力遊戲印象有幾集9.9添
睇黎IMDB個分已經信唔過
屌你老味 最撚憎貼張Avengers海報出黎
當自己品味獨特 與眾不同果啲垃圾
其實最聰明先系個外星人,最後走出去ge唔系女主,系外星人離
A Star Is Born
Maze Runner
十級風劫 哈哈
闇黑之心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞