一人一套2018年既爛片 邊套電影最爛?

322 回覆
130 Like 9 Dislike
笑料低俗 劇情老套 但係口碑好
呢套可以,但寫死左之前既角色
好鐘意呢d系列,幾有新鮮感
可能假死
垃圾 sell女權
個老母最尾chock槍嗰下真係做多咗 再加埋佢啲表情動作 直情變咗啲荷里活喪屍片咁
Newt
唔悶囉 個導演不嬲都係用依種手法拍戲
間公司比支那收購咗,名存實亡
逢親冷調科幻片都有班人出黎話爛
實親只係班友當科幻片係爆谷戲咁睇
詭修女The Nun

極度失望
呢套拍得幾好
柒頭樓主可能睇完成套戲都留意唔到咬尾蛇紋身象徵咗啲乜就喺度話套戲爛 真係唔該收收皮先
The first purge 同侏羅紀都唔算好差啦
雖然the first係衰過之前 但都有感覺
侏羅紀就期待唔會大 本身個定位都係恐龍
有恐龍睇有小小緊張位都差唔多

吉屋真係
呢套睇影評講到好創新好營造到個氣氛,即刻沖去睇啦
點知成套戲都好格硬黎,講到啲怪 毀天滅地 ,為咗佢所有人類都唔會出聲,但
1 男主為左救個女係到大叫,但係叫完犧牲咗之後,佢個女竟然開住架仲鳩柒大聲既車離開,而隻怪竟然唔追
2 殺死怪既方法係高頻聲音,只要將個喇叭較大聲 而全世界竟然冇人發現到(科學家,軍隊,生物學家呢啲人竟然咁低智商) ,最後係個鄉下佬發現到
3 只要用高頻聲就可以打開佢裝甲,用shotgun 就打爆佢 呢啲連大笨象都好打過佢既怪獸竟然令到人類差唔多滅絕
4 仲有其他格硬黎為左營造氣氛既小問題,例如生仔,就廢事講啦
呢套笑片嚟喎
利申睇完首映場之後即刻叫fd唔好睇
話佢爛係我錯
我睇完套戲之後有上某大陸影評網站睇人分析
我明白套戲想講咩
但係我真心覺得套野唔好睇
我覺得呢個導演上一套好睇D
一定係lee 套
好似話上大陸電影唔可以有鬼
生仔 個B出世有乜可能唔喊 扑野都要叫出聲啦
講佢一生出黎為左保命捏死自己個B會好D
點解冇人去D STUDIO避難, 隔音棉都夠啦
最恐怖係呢套野竟然要拍第二集!

利申 戲院睇到訓著左 太靜
我覺得同預告比個期望差左啲 會有少少失望
黃金兄弟

我覺得呢套戲幾好睇,講婚姻觀
算係一套休閒小品
呢套無計啦 衰要奶支那資金

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞