一人一套2018年既爛片 邊套電影最爛?

322 回覆
130 Like 9 Dislike
雖然2018年未完
但係已經覺得今年冇一套電影爛得過A Wrinkle in Time

套戲最大既問題係選角
有乜理由搵Storm Reid做Chris Pine同Gugu Mbatha-Raw個女,老豆老母都眉清目秀有乜理由生個豬西岀黎,導演係咪想暗示Chris Pine戴綠帽

+

=

劇情又老套,標準迪士尼公主對魔王故事,對白又有問題,男配角Levi Miller D對白由頭到尾都係讚女主角,又讚佢靚又讚佢屋企大又盛,想點
迪士尼係咪拍Marvel戲賺錢賺太多,要蝕番D先安樂

利申:我愛張家輝

Pacific Rim Uprising未爛到好似A Wrinkle in Time咁,不過都係爛
想破舊立新,但係失敗,換男主角殺女主角重新設計機甲獵人改變世界觀設定,結果搞到好似The Last Jedi咁,得罪舊Fans,又吸引唔到新Fans
好彩冇睇過
候補名單
呢套算ok啦
悶到訓著 雖然個女主角唔算醜,不過套野真係好悶
連登真係好低汁 岀J圖Post就反應熱烈,岀認真Post就...
侏羅紀世界
屌你老母
垃圾劇情
連彩蛋都垃鳩圾
起馬有得睇下Bryce Dallas Howard對波
去到最尾個故事都未完,留勁多伏筆,男主角下落不明,收留女主角個組織到底有咩目的,反派有咩計劃,全部都要下集先知,令人覺得睇緊第二集既超長預告片
認同
呢套2017年架 ,不過都幾爛,套戲既主題係縮小,但係探討既議題居然唔係縮小之後會遇到既問題,而係移民同環保問題,花太多時間講D唔關事既野
呢套未至於爛,但係過譽,IMDB8.6分,Forrest Gump8.8分,真係太誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞