10年前套真係好撚好睇

417 回覆
267 Like 6 Dislike
一用開朗格就
冇集集呀話,
我宜家由頭睇緊
睇到第9集 暫時9集都仲見到
第14集你睇到,話我知
應該今晚答到你

琴日睇到呢條女玩紅綠燈呢集 呢條女真係好有女朋友feel好可愛
同埋紅綠燈呢集真係好印象深刻

同場加影 axxxxx既波邊
“The Observer can be seen at the newsstand as the first victim passes by.” -by Fringe wiki
好好睇
第14集禾
自膠 係13集,見到話我知
官方解話出現了
哈哈你又寫axxxxxx 佢個名真係千變萬化
平偉達
呢套野細個睇覺得有少少悶,可能唔慣美劇嘅節奏。
不過有一幕好記得,係唔知邊集最後有個男人一面好傷心,一面好似玩扯線公仔咁控制條女屍係到跳舞。
呢幕細個睇覺得有啲嚇人,但係而家諗起真係好sad,條女死左之後靠呢樣野黎懷念。
Olivia 返藍世界第一單案
S309 Marionette
個男人想復活條女,點知復活嘅唔係佢

結尾 Olivia 同 Peter 仲 sad

OLIVIA: You know what Barrett said? He said that he looked into her eyes, and he knew that it wasn't her.

PETER: Olivia.

OLIVIA: why didn't you? She wasn't me. How could you not see that?

最正係一開頭架飛機

琴日睇到呢條女玩紅綠燈呢集 呢條女真係好有女朋友feel好可愛
同埋紅綠燈呢集真係好印象深刻

Fringe 成日玩 Green Green Green Red

次次都想一次睇晒5季, 但係唔知點解次次睇左2季度就唔想睇
用一千萬美金拍

The episode cost $10 million to produce, making it one of the most expensive pilots in television history.
我成日覺得peter 好無辜

Peter應該心諗:臭閪 我點知姐
你會唔會無啦啦諗會有個同你一模一樣既女人扮成你生活啊 你知女人成日變黎變去架啦
會唔會係一個暗示俾我地咁沉呢套劇既原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞