[I/A/PC] 夢幻模擬戰 - 奶騎世界第一 (8)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我開ser唔會點課住 有玩過曉軌 知道後期D角色有幾屈幾屈
前期存資源放置play等後期 不過應該會課左隻緹歐先
老婆要錢養
識食
軌跡有好多老婆要養, 到時應該大出血
助教2,4,8小時拿既獎勵係咪一樣?
時間愈定愈好定愈長愈好?
35兄貴唔難吧,我30左右已經夠打
愈級:一般都係個幾樣野

1.打手好勁
2.補血要2補
3.兵重要針對性
4.神隊友
新post 留名屌柒你地
38lv buff 左470攻雪莉 ,再配莉亞娜好易組隊
痴撚線, 想當年諗住越級打怪, 一個貴兄光線射埋黎雷丁殘血奶媽直接消失, 心都涼埋
我其實唔建議愈級
太傷神
慢慢打好過
主線同裂痕已經好傷神
越級打時空 有時打一版要半個鐘
我都係尋日先見識過兄貴光線
可能之前我一直快秒兄貴吧。
我主要打劍、飛、補既兄貴。
我咁岩都有兵剋住。
有無巴打發現D榮譽唔見咗
尋日拎完300 一起身剩返150 :0
你換左1張金券吧
223抽都仲係抽得3ssr 係咪已經突破左2%
你地覺得魔導石禮包抵唔抵買
$238 3粒石
OK.. 我柒咗
好彩未當BUG REPORT
永恆出左啦。
永恆冒險同星之軌跡係咩黎?
M版 韓版唔計啦
台ser 呢?我見youtube 有既
打左場自動既公主聯盟。。。
一開波就清左我2隻
勁撚到。。。
點清法, 戰力好高
首先你要明白,無論馬修係飛兵定騎兵
"只要你光輝齊隊"絕大多數時間都唔會用佢,唔會升佢裝亦唔會升佢絆
派飛兵你會用雪莉,打劍兵都係用雪莉
雷丁+25文+雪莉+克麗絲+莉亞娜/奶騎,真係冇位放馬修

我個人覺得
馬修其實係主角隊用,而主角隊超絕&馬修天賦都要旁邊有人
所以首先獨闖敵陣嘅飛兵唔適合佢
同理騎兵都唔適合,不過打完有機會行返轉頭入陣,好少少
刺客有2哈,馬修跟佢尾玩雙刺客都得,但又要升多套一樣嘅裝
最適合嘅其實係馬修弓,企雷丁附近隔2格打人,有人守住又食晒超絕同天賦效果
馬修劍就用少兩粒轉職石,變成主角隊嘅25文,不過劍個個都有鍾意用就用
所以馬修應該係弓>刺>騎>飛
開波露那超絕, 拉那冰錐打落黎已經冇左大半血,
再一隻練好600攻既雪莉無視護衛殺我里昂+奶媽,
已經唔駛打了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞