[I/A/PC] 夢幻模擬戰 - 奶騎世界第一 (8)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
以我打活動黎計 就係50%既人都剩係識放雷丁 但走位亂黎
真係當自己雷丁係神衝入去比人秒

仲有30%係放莉亞娜 但係成日想尾刀 唔補血 結果刀又尾唔到
血線又拉唔到

仲有10%係放冷門up角 但冇練過
今日見到有人放隻4X lv魔性之血
得224攻 雙防100以下 明顯係冇裝 直接衝上去強襲自爆

剩返10%就係其他自殺方式 之後打個「涼了」貼圖就走場

所以街場我真係情願唔打
打龍solo好過
真係想講一講 莉亞娜
雖然佢既價值係再動
但招再動真係唔好尻開好唔好
有時我放雷丁 企入紅圈邊引怪
神衛得返1turn
無啦啦用隻莉亞娜再動我
大佬你再動完我都係企返同一個位
仲要冇埋個神衛效果

仲要有時有D位可以再動打手 又係再動我隻雷丁唔知做咩春
我知 大家都有一個心態係想放補師等人帶
但係唔好越幫越忙啦 你乖乖補血就算
唔洗用招再動呢 就真係打字問下人先啦

同埋可唔可以望下莉亞娜個天賦姐
你果隻唔係4星莉亞娜 有時補血可以貼身補 比埋個天賦回埋血
搞到我而家好驚見到人放莉亞娜
講緊45呀
35一半分 體一樣 咁蝕
我龍一定搵朋友打,差2件架大佬
唔係打龍 講緊打活動 龍太多體 除非跟旅團 唔係唔會組隊
我條ser最高先41~42 冇得用LV壓住黎打
打45龍好多人又係亂黎 唔敢哂體
毒撚邊會有朋友
剩係可以開街場求神拜佛
有無大神今晚carry我45lv飛兵兄貴
D街場真係on9 永遠開場果個等齊人就轉自己做3p 入場開auto等人carry

但你擺隻垃圾up出黎 點揹得起佢
我之前係見如果2P 3P高我好多LV我會掉3P
但我打協力從來唔會AUTO
究境係邊q個改佢個名做波波

即時冇哂霸氣
我初初以為係兄貴
但我個隻係四星咼 日屌夜屌屌出黎的
隻game好多基佬吧。
d 男角都係要叫波波、小紅帽。。。
就黎可以yo我刷兄貴 過埋今晚我d角色差唔多練好哂
你估個個都係我咩 特登練隻馬修克麗絲用黎打活動 打之前仲比哂最勁既裝佢地著
有冇fd子打40龍呀
刷左兩日終於刷到一隻ssr巴哈姆特
可以入坑了
我想問下點樣可以將ipad既訪客號轉比電話玩?
鎖去email

抽中咁既野
4-3精英大家幾lv先過到
我41都係俾佢屌打
前日抽到奶騎後緊緊過到
41lv
本身隊野最高得sr
新手請教大佬們
帝國,光輝點選擇好?
除左睇抽到邊隻之外
有人話無課玩光輝,帝國要重課係點?
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞