[I/A/PC] 夢幻模擬戰 - 奶騎世界第一 (8)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
之前手痕10抽左下裝備 出左個領袖頭盔 睇落招技都唔錯 想突果時先知咁煩
齊左暗隊
仲洗唔洗抽ssr 定係抽裝備仲實際?
黑暗輪回同公主聯盟都唔係小課玩得起。。諗清楚先去馬。裝備pool好伏,歐洲人先好抽

諗住課個3240雙倍抽裝
我個日睇住人100抽得一件SSR裝,你加油。。
我4箱中一個索爾
有巴打第一箱就中SSR

反正每月都係換完飾品同魔導石就冇野換
唔換300都係留1500等下個月
其實可以越級 特別係而家開左ser已經一段時間
40級唔難打 睇有冇人肯帶
或者係game入面搵個正正常常既旅團入都係唔錯既選擇
有咁多咩 我換哂其他淨800唔敢換住
新手玩左兩日 而家20lv
想問下 d鑽係咪留返之後先抽其他up

同埋我有餘力 係咪應該開埋 女神+1獎

多謝師兄
都係睇運 有錢想搏可以試
但要有十理準備 如果十抽得SR裝就等於白白送錢
就算抽到SSR裝 如果係廢既 都係等於100光輝秘銀石
要中大獎都係要睇運

前期黎講你有錢抽裝會為你換黎好大優勢
但到後期開始打到高LV龍 SSR裝備既出產量就會易左
變相抽裝既需求越黎越低 如果有耐性等後期
真心建議唔洗抽裝
我抽過30抽 有2轉都中SSR 1轉咩都冇
但都係D材料野 抽唔中值得升既裝
小課冇課留鑽買體買錢唔好抽
等級才是王道, yes
帶我!
你老屎忽ser應該最多人同最多課長
我自己世界競技場每日派100比我
週結算派500 所以換到咁多箱
如果收入唔高咪留1500等下個月
睇黎都唔難中, 開左2個中1
我係睇佢話4中1, 我群入面又係好多人中先抽
我唔係人黎 搵返人帶
龍一場太多體 而家未需要刷鎚仔住
不過如果巴打真係未打到40龍
其實都可以帶你打個每日既
但要聽日雷龍先得
我隊野打冰龍食得屎
同埋組隊我剩係打到40打唔到45
一次就夠!唔貪心
好難儲光輝秘銀石
要快d突破ssr
係呀..所以早D打40以上好D 至少每日獎勵要打
請指教
任務 好似成就定挑戰 你搵下 唔記得左
好似35緊
今晚打上40 try try先
求carry
冰龍對近戰好唔友善 2招aoe狂炸
32都過唔到30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞