屌啊 買咗兩日咋 就爆咗mon 窮L要去邊度整

228 回覆
276 Like 35 Dislike
拎出去俾人整就多謝你塊原廠mon喇,佢會用塊山寨cheap雞mon幫你換上去
*唔俾
你噏乜呀,你講左係你痴左野逼爆佢
上面巴打叫你扮無發生過,話一unbox拎新機出黎第一次開mon就見到咁
講真買得幾日,吹得過
反正樓主個mon都爛左啦,咪死馬當活馬醫
可以博一博囉,反正已經壞咗冇嘢輸,我記得之前個維修計畫係有寫明model,已經連官網都睇唔返個link
睇撚住 比人屈個位係你

好人咁撚賤
我知道 所以已經撕晒落黎 扮無事發生
no la
佢新機落地幾日都幾難令人相信coating自然甩
反而扮shipping期間爆mon係講得通

當然佢可以去試兩次,都唔得先quote原廠幾錢
反正香港Macs唔同iPhone / iPad / AW,係無得買AppleCare+
既然未夠一年,咁衣家已經full cover

我覺得2017年款咁新搵原廠整mon都叫ok值,舊既就唔好喇上華強囉
你個妹有無比人中出?
無0分重作
冇明顯人為因素,通常都免費換嘅,如果唔換 只能話太好彩
感謝你 提供好多實用性資料俾我 衷心感謝
既然冇撞過,屈鳩Apple話係部機自然壞咪得
官網從來都無出過link,個program係不成文,內部默認
(Apple肯幫人換,不過唔想俾証據人集體訴訟)
可能係我記錯,睇咗新聞以為係官方program個page
唔係apple care plus 先係extend1年?
apple watch 同iPhone嘅care plus 係extend 多一年,mac 嘅care 係兩年,mac 嘅care plus 香港冇賣,mac嘅care plus係幾多年就自己google
不嬲apple都當用家狗咁撚
Macs AppleCare:一加到三年 (1+2),人為損壞不受理
Macs AppleCare+:一加到三年 (1+2),人為損壞加錢整,香港無做
iDevices AppleCare+:一加到兩年 (1+1),人為損壞加錢整
前後用過兩部macbook,到宜家用咗7年
兩部都有貼mon貼+用鍵盤膜,完全無事
呢兩樣野咁薄點會壓爆mon呀?
出咗事又唔搵清楚資料,淨係識道聽途說
你部MacBook 係2016年打後嘅design 咩?
普通消費者既人為損壞Dell都係要另外買先保,好似叫「Dell Complete Care」
enterprise / b2b客可能terms唔同
用住先啦 咁小事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞